• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ŞAMPİYONLAR KUPAYI BAŞKANA TESLİM ETTİ


Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvasının şampiyonu Esnaf Kefalet Kooperatifi oyuncuları kupayı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Mutlu’ya teslim etti.
Takımın kaptanı Yasin Göktaş öncelikle kendilerine destek olduğu için teşekkür ettiğini belirtti. İlçemizde yapılan bu türdeki turnuvalarda sivil toplum örgütlerinin katkılarının çok önemli olduğunun altını çizerek, “tüm STK’ların bundan sonra yapılacak turnuvalarda sporculara destek olmasının ilçe sporcuları adına çok iyi olacağını söyledi. Kendisi ve takım arkadaşları adına turnuvanın düzenlenmesinde başta Çivril Kaymakamlığı olmak üzere emeği geçen tüm kamu personeline, tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirtti.
Başkan Ertuğrul Mutlu sporculara teşekkür ettiğini belirterek, “bundan sonra spor ve sporcular için her türlü maddi ve manevi desteği sağlayacaklarını belirterek, “bizler sivil toplum kuruluşları olarak toplumsal olaylar karşısında duyarsız kalmamalıyız. Biz kooperatif olarak gençlere sporu sevdirmek adına elmizden gelen her şeyi yapmaya hazırız dedi.
Daha sonra takımın kaptanı Yasin Göktaş kupayı sergilenmek üzere Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanına verdi.



932 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası