• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“Bu Dünya Bizim” Projesi Kapsamında 25 Kişilik Öğrenci Grubu Çivril’e Geldi


World is ours ''Bu Dünya Bizim '' projesi için, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Alternatif Enerji Kaynakları ve Farklı Kültürlerin Kaynaşması amacı ile İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu 25 kişilik grup ilçemize geldi.
Öğrenciler Pazartesi günü akşam Solmaz Düğün Salonun’da yemeğe katıldılar. Yemeğe Çivril Belediye Başkanı’nı Dr. Gürcan Güven, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Çivril Emniyet Müdürü Osman Başer, Yeşil Çivril Belediyespor Kulübü Başkanı Mesut Kaygısız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kıvrak ve daha önceden Hollanda’da ikamet eden Özer ailesi katıldı.

Programda konuşma yapan Güven, “aynı dili kullananlar değil aynı duyguları paylaşanlar daha iyi anlaşır. Sevgi diliyle anlaştığımız değerli misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduk. Hoş geldiniz diyoruz ve sizleri seviyoruz” dedi. Daha sonra tüm misafirlere teker teker hediye dağıtan Başkan Gürcan Güven hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

Öğrencileri ağırlayan İsmail Özcan ilköğretim Okulu Müdürü Fatih Savran, Alternatif Enerji Kaynakları ve Farklı Kültürlerin Kaynaşması amacı ile İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan ilçemizi ziyaret eden öğrencileri ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, program çerçevesinde Salı günü Pamukkale gezisinin yapılacağını, Çarşamba ve Perşembe günü başta kamp, barbekü partisi olmak üzere ilçemizde çeşitli etkinliklerle programın tamamlanacağını belirtti.



1085 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası