• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

TRT Çivril'de Klip Çekti

TRT Televizyonu TRT arşivine kazandırmak ve televizyonlarda gösterilmek üzere Çivril’de klip çekti. TRT sanatçısı ve Müzik dairesi başkan yardımcısı Mustafa Özcan’ın seslendirdiği ‘Atımı Bağladım Çivril Köprüsüne’ adlı türküye Çivril’de klip çekildi.
Hafta sonu gerçekleşen ve iki gün süren çekimlerde Eski Çıtak Köprüsü, Gümüşsu Şelalesi, Işıklı Gölü ve İğdir Baltaoğlu konağı ana çekim merkezleri olarak kullanılırken Çivril’in tarihi mekânları da çekimlerde detay olarak kullanıldı. Işıklı Göl kenarında başlayan çekimlerin Gümüşsu bölümünde ekibi ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven çekimler için Çivril’i tercih eden TRT ekibine teşekkür ederek “Çivril’e ait bir türküyü derleyerek TRT arşivine kazandıran bu ekibe çok teşekkür ederim. Ayrıca türkünün klibinin çekimleri için davetimizi kabul edip geldikleri ve Çivril’in türküsüne Çivril’de klip çektikleri için ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Klip çekimleri için bazı mekanları sete dönüştüren ekip İğdir Baltaoğlu konağındaki çekimlerde oyuncu olarakta köy sakinlerinden yardım aldı.
Klibin Pazar gün tamamlanan çekimlerden sonra montaj ve seslendirme işlemlerinin tamamlanacağı ve birkaç ay içerisinde de gösterime hazır olacağı belirtildi.



1229 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası