• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril Belediyespor’u Şahlandıracağız

Çivril Belediye Spor’un yeni Başkanı Mesut Kaygısız geçtiğimiz ay yapılan kongrede spor kulübü üyelerinin kendisine teveccüh göstererek başkan seçtiklerini belirtti. Kaygısız yapacağımız yeni hamlelerle Çivril Sporunu hak ettiği yere getireceğiz dedi. Aynı zaman Çivril Belediye Meclisi Üyesi de olan Mesut Kaygısız bundan önce Çivril Belediyespor’un menfaatleri için taş üstüne taş koyan herkese şükran duyduğunu ifade ederek, “biz göreve geldiğimiz günden bu yana Çivril Belediyespor’u nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz sorusunun cevabını aramaya başladık, ekibime çok güveniyorum, Çivril Belediyespor hak ettiği yere gelecektir” dedi.
Yeni Başkan Yeni Sistem
Uzun yıllar avrupa amatör olarak sporla ilgilendiğini belirten Kaygısız, alışılmışın dışına çıkacaklarını ifade etti. Bundan önceki dönemlerde spor kulübünü çalıştıranların hep aynı anlayışı sürdürdüklerini ve bu sebepten dolayı spor kulübünün az geliştiğini belirten Başkan Kaygısız; biz öncelikle altyapının güçlenmesi adına adımlar atacağız, kulübümüzü kurumsallaştırarak Denizli’nin en büyük ilçesinin spor kulübünü, Denizli’nin en büyük spor kulübü haline getireceğiz. İş adamlarımızın desteği ile bunu başarmak zor değil.
Geçtiğimiz hafta Kaymakamlık Spor Turnuvalarında dereceye giren öğrencilere kupalarını veren Mesut Kaygısız, spor adına yapılan tüm faaliyetlerin destekçisi olduklarının altını çizerek, ilçemiz nüfus anlamında yeterli doygunluğa sahip. Böylesine müstesna bir ilçede bir çok dalda sporcu yetişmeli. Bu bağlamda ben şahsım adına siyaset arenasında Çivril sporun gelişmesi için tüm çabayı göstereceğimi taahhüt ediyorum, bu ilçenin yeni yıldızlara ihtiyacı var. Bugün Beşiktaş’ta uzun yıllar ilk 11’de oynamış bir Kadir Akbulut, Fenerbahçe’de yine uzun yıllar ilk 11’de oynamış bir Ahmet Erol’umuz var. Bu futbolcular Çivril’in bağrından kopan sporculardır. Çivril artık yeni Kadir’leri, yeni Ahmet Erol’ları yetiştirecek” dedi.



1209 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası