• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Halk Eğitim’den Yıl Sonu Karma Sergisi

                Çivril Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursların yılsonu karma sergisi açıldı.

                Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kıvrak, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Akıncı, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kursiyerin katıldığı açılışta kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı.

                Çivril Lisesinde açılan serginin açılış töreninde bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Akıncı, “bu kurslar örgün eğitimini tamamlayamamış yada hiç başlayamamış bayanlarımızın kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz bir fırsattır. Bir yıl boyunca kurslara gelerek kendilerini geliştiren ve yeni ürünler üreten bayanlarımız hem aile bütçelerine katkıda bulunuyor hem de boş vakitlerini değerlendiriyorlar.  Kursa katılan bayanlarımız yıl boyunca ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini satarak aile bütçelerine katkı sağlama imkan buluyorlar” dedi.

                Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verilerek açılış yapıldı. Protokol üyeleri açılan sergiyi gezerken bayanlar tarafından yapılan el işi ve ahşap boyama işlerini yakından incelediler.Program katılımcılara ikram edilen öğle yemeği ile sona erdi.



866 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası