• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Bunu Söyleyen Zır Cahildir

                CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Tanışma ve Görüş alışveriş toplantısına katılan Eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

                CHP Gençlik Kolları tarafından 1.si düzenlenen toplantıya katılan Çivril Belediye Eski Başkanı Hakkı Aslan burada yaptığı konuşmada CHP’nin yanlış anlaşıldığını ve parti olarak kendilerini anlatmak için gençlerin CHP’yi ve Türk Siyasi tarihini iyi bilmeleri gerektiğini söyledi. Gençlere hitaben yaptığı konuşmasında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamayacağını söyleyen Aslan “Bilinçli Gençlik olmak için bilen gençlik olun. Bilmek için de okuyun” dedi.

                Kent Konseyi toplantı salonunda yapılan toplantıda açılış konuşmasından sonra bir konuşma yapan Aslan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gençlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında burada siz gençlerle olmaktan çok mutluyum. Bugün özel bir gün. Bugün Mustafa Kemal’in bağımsızlık savaşını başlattığı gün.19 Mayıs sadece Anadolu’nun değil tüm mazlum ülkelerin emperyalizme karşı kazanılan savaşların ilkidir. Bu yüzden gençler 19 Mayıs’ı çok iyi anlamalı ve çok iyi bilmelidir. Çok iyi bilmek içinde okumalıdır” dedi.

                Okumanın ve bilmenin önemini anlatmak için başından geçen bir olayı örnek gösteren Aslan “seçim çalışmaları zamanında Kavaklar Köyünde bana birkaç köylü CHP’ye oy vermeyeceğiz çünkü CHP zamanında camii sattı” dediler. Bu olayın aslını okumadan bilmezsiniz. Bu olay bazı zır cahil siyasetçilerin CHP için kullandığı kocaman bir yalandır. Bu tür yalanlara ve karalamalara cevap verebilmeniz için okumanız gerek” dedi.

                Konuşmasında CHP’nin Camii sattığı iddialarının yalan olduğunu da belirten Aslan “CHP’ nin Camii sattığını iddia eden ispat etsin şurada satılan camii var desin. Ben bütün masraflarını karşılayacağım gidip orada inceleme yapalım. Gerçekten satılmış mı satılmamış mı öğrenelim. CHP zamanında Anadolu’da satılan bir tane bile camii yoktur. Bu bir yalandır, söyleyen zır cahildir” dedi.



672 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası