• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Kemal Aslan: “Yönetim Aleyhte Çalıştı Belgesi Var”

                Yerel seçimlerden sonra suların durulmadığı CHP’de ortaya atılan son iddia tartışmaların daha da alevleneceğini ortaya çıkardı.

                2019 yerel seçimlerinde izlenecek yol haritasını belirlemek amacıyla CHP Gençlik Kolları Başkanlığınca yapılan 1.Tanışma ve Görüş Alışveriş toplantısı Çivril Belediyesi Kent Konseyi toplantı salonunda yapıldı.

                Önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, CHP Denizli İl Yönetimi Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Yıkar, CHP Belediye Meclis Üyeleri Nuran Şafak ve Türkan Keyik, CHP Çivril Gençlik Kolları Başkanı Necdet Çakmakçı, CHP Kadın Kolları Başkanı Şebnem Yüksel, ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan, ADD Gençlik Kolları Başkanı Fatma Tort, CHP 25. dönem Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Asker Kantürk, CHP Denizli Eski Il Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Gökçe ile CHP Belde Sorumluları ve partililerin katıldığı toplantı divanın seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

                Divan başkanlığını Kemal Aslan’ın yaptığı ve üç ana başlık altında gerçekleşen toplantıda katılımcılar, “CHP Gençlik Kolları nasıl örgütlenmeli”, “CHP 2019 yerel seçimlerinde nasıl bir propaganda yapmalı ve CHP’nin nasıl bir seçim çalışma programı olmalı”, “CHP Çivril Teşkilatı 2019 yerel seçimlerinde başarılı olmak için ne yapmalı” sorularının cevabını aradı.

                Katılımcıların ve davetlilerin de fikir ve önerilerini söyleyebildikleri toplantıda, söz alan davetliler, divan başkanı ile toplantının ev sahipliğini yapan CHP Gençlik Kolları Başkanına akıllarına takılan konuları sordular. Divan Başkanı Kemal Aslan, katılımcılardan gelen bazı soruları cevaplarken zor anlar yaşarken Ömer Köseoğlu tarafından sorulan “İlçe yönetiminden neden hiç kimse yok” sorusuna ‘CHP İlçe yöneticilerinin Yerel Seçimlerde CHP’nin Çivril adayına oy verip vermedikleri tartışma konusu yapılabilir mi? Bugün geldiğimiz noktada kamuoyu bunu sorguluyor. CHP Çivril ilçe yönetimi son yerel seçimlerde yeterli çalışmayı yapmamış hatta aleyhte çalışmıştır. Bunun belgeleri de vardır. Bu yüzden CHP İlçe yönetimi bu toplantıya davet edilmemiş ve dışlanmıştır” dedi.

                Bu cevap sonrası gerilimin arttığı salonda kısa bir konuşma yapan Hakkı Aslan tarafları sakinleştirerek toplantının asıl amacından sapmaması gerektiğini ifade etti. 

                Yaklaşık üç saat süren toplantıda söz alan CHP Gençlik Kolları Başkanı Necdet Çakmakçı ve gençlik kolları üyeleri de 30 Mart yerel seçimlerinde ilçe yönetimi tarafından yeterli destek ve gayreti göremedikleri için başarısız olduklarını belirterek 2019 yerel seçimlerine koordineli şekilde çalışan bir ilçe yönetimi ve gençlik kolları ile girilmesi gerektiğini söylediler. Dilek ve temennilerin iletilmesinden sonra sona eren toplantının ikincisin ne zaman yapılacağı konusunda katılımcılara herhangi bir bilgi verilmedi.



861 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası