• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Gönüllerince Eğlendiler

                Çivril’de yaşayan engelliler ve engelli aileleri piknikte bir araya geldi

                Çivril Belediyesi’nin ilk defa gerçekleştirdiği engelliler pikniği Denizlispor Atlı Spor Kulübü piknik alanında gerçekleştirildi. Pikniğe yaklaşık 100 engelli ve engelli yakını katıldı.

                Engelli bireylerin evlerinden çıkarak sosyalleşmesi ve hayata olumlu bir gözle bakmaları amacıyla düzenlenen faaliyete Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’de katılarak sürpriz yaptı.

                Çivril Belediyesi tarafından Denizli Şirinköy atlı spor kulübü piknik alanında düzenlenen etkinliğe yaklaşık 100 engelli ve engelli yakını katıldı. Çivril’den belediyenin sağladığı servis araçlarıyla piknik alanına gelen engelli ve engelli yakınları güzel bir gün geçirdi. Pikniğe katılan çocuklar piknik alanında gönüllerince oyun oynarken, yetişkinler de ormanlık alanda, yürüyüş yaparak bol bol temiz hava aldı ve dinledi. Piknikte en büyük ilgiyi ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin hediyesi olarak ücretsiz binilen atlar çekti. Hem çocuklar, hem de yetişkinler ata binerek parkurda gezdi. Hayatlarında ilk defa ata binen engelliler büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

                Altı saat süren piknikte çocukları ile gönüllerince eğlenen aileler Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür ederek “engelli çocukları ve ailelerini hatırlayarak bu etkinliği gerçekleştiren başkanımıza teşekkür ederiz. Belediyenin bizleri çocuklarımızla birlikte alıp buralara getirmesi, bizimle tek tek ilgilenmesi hayatımızın en güzel gününü yaşattı bize. Bu güzelliklerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dediler.

                Pikniğe katılarak sürpriz yapan başkan Gürcan Güven etkinlik boyunca engelliler ve aileleri ile tek tek ilgilendi.



749 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası