• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

ESKİ ADD YÖNETİCİLERİ, YENİ ADD YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

                2008 – 2010 yıllarında ADD ilçe yönetiminde görev yapan Kemal Aslan ve yönetim kurulu üyeleri yeni seçilen ADD yönetim kurulunu dernek binasında ziyaret ederek başarılar diledi.

 Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kemal Aslan ziyaretin amacının başarı temennisi sunmak ve yeni yönetime her zaman yanlarında olduğunu iletmek için olduğunu belirterek “ADD Çivril Şubesi yeni arkadaşlıkların kurulduğu eski dostlukların pekiştiği bir ortamdır. Biz bugün yeni seçilen arkadaşlarımızı ziyaret ederek onlara başarılar dileyip her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik. Eski ADD yönetim kurulu üyeleri olarak her zaman arkadaşlarımızın yanındayız” dedi. Aslan ADD’de herkesin bir nefer gibi çalıştığını da belirterek “bizler buraya başkan olmak için değil Atatürk’ün fikirlerini yaşatmak için geliyoruz onun için bize verilen bir hizmet, bir görev olursa hakkıyla yapmak için elimizden gelen gayreti gösteririz. ADD Çivril’de her zaman ilkleri yaşatan bir dernek oldu, inşallah yeni dönemde de bu ilkler devam edecek” dedi.

                Yaklaşık bir saat süren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ADD Başkanı İsmail Kaplan’da “daha önce bu onurlu görevi başarı ile yapmış dostlarımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Dernek olarak yapacağımız faaliyet ve etkinliklerde Atatürkçü düşünceyi benimsemiş herkesi yanımızda görmek isteyip, fikirlerinden faydalanmaya çalışacağız” dedi.



636 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası