• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

BAŞKAN GÜVEN’DEN ANAOKULUNA SÜPRİZ ZİYARET

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Gümüşsu Mahallesindeki Kerime Akar anaokuluna sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Anaokulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Başkan Güven minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden bilgi alan Başkan Güven, eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi.
İdarecilerle birlikte sınıfları gezen Başkan Gürcan Güven, öğretmenlerle de bir araya geldi. Belediye Başkanı Gürcan Güven öğretmenler ile yaptığı sohbette, “Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.
Başkan Güven, okul ziyaretinde okul müdürünün taleplerini de dinleyerek eksikler hakkında bilgi alarak eksikleri not etti. Okul ziyaretinin sonunda Kerime Akar Anaokulu'nun yapımı devam eden bahçe düzenlemesini parklar bahçeler müdürlüğü yetkilileri ile inceleyen Güven, bahçe düzenlemesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.



669 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası