• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

IŞIKLI GÖLÜNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Işıklı Gölü Su çıkan bölgesindeki göletlerde başlatılan temizleme çalışmaları kapsamında ot ve çöp temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Çivril Belediyesi tarafından mezarlık ve parklarda yürütülen bakım ve temizlik çalışmalarından sonra Işıklı Gölünde de temizlik çalışmaları başladı.
Göldeki su seviyesinin azalması ve göletteki otların büyümesi üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden yetkililer, “Belediyemiz tarafından hizmet satın alımı ile başlatılan bu çalışmanın 20 iş gününde bitirilmesi planlanıyor. Yapılan bu çalışma ile gölette büyüyen otların aşırı büyümesi ile meydana gelen görüntü kirliğini ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca suyun kalitesi yükseltilmiş olacak” dediler.
Işıklı Gölünü besleyen en büyük su kaynağının da bulunduğu bölgenin son yıllarda bakımsız kaldığına dikkat çeken yetkililer göletin, temizlendikten sonra belediye tarafından mesire alanı olarak değerlendirileceğini belirterek “bu bölge yıllardır halkımıza mesire alanı olarak hizmet vermiş güzel bir bölge. Son yıllarda göletler sazlık ve su otları ile kaplandı. Belediye olarak su seviyesi en alt seviyede iken çalışmalara başladık ve en kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak yeniden halkımızın hizmetine açılacak” dediler.



718 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası