• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Muhtarlığı yaktılar muhtarın evini kurşunladılar

Savran Köyü Muhtarlık Binası Cuma günü sabaha karşı kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verilirken aynı saatlerde köyün muhtarı Deniz Yavuz’un da evi kurşunladı.
Cuma sabahı 04.00 sularında meydana gelen olayda Savran Köyü Muhtar Odası kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi. Muhtar odasının camını kırdıktan sonra içeriyi ateşe veren saldırganlar daha sonra da Muhtar Deniz Yavuz’un evine tüfekle ateş ettiler. Silah sesine uyanan köy muhtarı Deniz Yavuz ve köylüler, muhtar odasındaki yangını kendi imkânları ile söndürürken olay yerine gelen Jandarma ekipleri yangın yeri ve muhtarın evinde incelemeler yaparak parmak izi ve delil aradılar. Muhtar odasının neden yandığı ile ilgili herhangi bir yorum yapmayan köylüler daha önceki seçimlerden önce de bu tarz bir kurşunlama olayının yaşandığına dikkat çektiler. Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren köy muhtarı Deniz Yavuz kimsenin günahını almak istemediğini belirterek “kimin yaptığı ile ilgili bir şey demem doğru değil. Hiç kimseyi suçlayıp günahını alamam. Jandarmaya gerekli bilgileri verdik. Muhtarlık odamızın camını kırıp içeriye yanıcı madde atmışlar sonra da evime tüfekle ateş açmışlar. Gece silah sesine uyandım muhtar odasının yandığını görünce komşular ile birlikte söndürdük. İçerdeki bazı evraklarımız yanmış. Masa ve sandalyelerimiz kullanılamaz hale gelmiş. Allah’tan saçmalar evde kimseye gelmedi sadece evimin camları kırıldı. Jandarmanın suçluyu en kısa zamanda bulacağına eminim” dedi.
Jandarma olay yerinde yaptığı incelemenin ardından muhtar Deniz Yavuz’un ifadesine başvurdu. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.



1138 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası