• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

LİG BİTTİ HAKAN KEYSAN BIRAKTI

Süper Amatör Ligte üçüncü sezonunu tamamlayan Çivrilspor bu yıl ligi 35 puanla 6. sırada bitirdi. Hakan Keysan takımın başına geçtiğinde 1. Amatör Küme de mücadele eden Çivrilspor’u süper lige taşırken birisi yarım sezon olmak üzere 3 sezondur takımı bu ligte tutmayı başardı.
Önceki yıllarda küme düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz bu yıl kendini altıncı sıraya çıkarırken başarılı bir sezonu geride bıraktı. 4 sezondur özellikle altyapıda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Hakan Keysan oluşturduğu ekiple güçlü bir takım oluşturmayı başardı. U13’ten U19’a kadar her kategoride liglere katılan altyapı grupları her yıl playof başarısı da gösterdi. 200’e yaklaşan sporcu kadrosuyla Çivrilspor geleceğe umutla bakarken bir çok sporcu yetişmiş durumda.
Başarılı çalıştırıcı Hakan Keysan görevi bırakırken şunları söyledi: “Çivril’de 4 yıldır büyüklerde Süper Lig’te kalıcı bir takım olmayı amaçlarken tüm altyapı yaş gruplarında da lige girip geleceğin sporcularını yetiştirmeyi hedefledik. Geldiğimde bulduğum Yeşil Çivril Belediyespor’dan ayrılırken sınıf atlamış bir takım bırakmanın gururunu yaşıyorum. Umarım göreve soyunan antrenör arkadaşlar daha yüksek başarılara ulaşırlar derken, bugüne kadar desteğini esirgemeyen herkese, sporcu ve ailelerine, teknik kadro ve yöneticilere tek tek teşekkür etti”.



1115 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası