• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril Belediyesi Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (SAV) anmak için her yıl Nisan ayında organize edilen ve Peygamberimizin dünyaya teşrifleri olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri bu yıl 14-20 Nisan 2014 tarihlerinde Çivril Kaymakamlığı, Çivril Belediyesi ve Çivril Müftülüğünün organize ettiği programla kutlandı.
Maya başlandı.
Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programı çerçevesinde ilk program Pazartesi gecesi Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda yapıldı. Programa Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Osman Başer, İlçe Müftüsü Himmet Metin ve daire amirleri ile çok sayıda vatandaş ile davetliler katıldı.
Kur’an-Kerim tilaveti ile başlayan program İlahi sanatçısı Ahmet Kemal’in okuduğu ilahiler ve anlattığı kıssalar ile devam etti. Duygu dolu ilahilerin izleyicileri mest ettiği programda semazenlerin performansı da izleyiciler tarafından beğeni kazandı.
Program sonunda güzel ve verimli bir geceyi birlikte geçirdiklerini dile getiren Başkan Dr. Gürcan Güven katılımcılara ve programa gelenlere bir teşekkür konuşması yaparak Çivril’in Peygamber efendimize olan sevgi ile dolu olduğunu gördüklerini belirterek, “Belediye Başkanlığını devraldıktan sonra belediyenin gerçekleştirdiği ilk resmi programın Peygamber efendimiz (S.a.v) kutlu doğum programı olması bizi ayrıca mutlu etti. buralara kadar gelerek bizlere destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.
Yaklaşık iki saat süren program sonunda izleyiciler ilahi sanatçısı Ahmet Kemal ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.



735 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası