• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Çivril’de Karnından Bıçaklanmış ve Cesedi Yanmış Yaşlı Kadın Bulundu

Çivril’de 4 çocuk annesi 72 yaşındaki Havva Altundağ’ın cesedi itfaiyenin samanlıkta söndürdüğü yangının ardından bulundu.
Yapılan incelemede Altundağ’ın karnından bıçaklandığı ardından samanlıkta yandığı belirlendi. Ailesi, Altundağ’ın intihar ettiğini düşünürken, polis ise, cinayet ihtimaline karşı kızı 32 yaşındaki Eşe Altundağ ile eşi 75 yaşındaki Ramazan Altundağ’ı gözaltına aldı.
Çivril İlçesi Akpınar Mahallesi’nde gece saat 02.00 sıralarında bir ihbar üzerine itfaiye ekipleri, Havva Altundağ’ın evine gitti. Altundağ’ın evinin arkasındaki samanlıkta çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Bu sırada itfaiye erleri, Havva Altundağ’ın yanmış cesedini görünce polise haber verdi. Olay yerinde yapılan inceleme sırasında mutfakta ve evin girişinde yerlerde kan izleri ve kanlı bıçak bulundu. Cumhuriyet Savcısı’nın inceleme yapmasının ardından Havva Altundağ’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayet şüphesi üzerine Altundağ’ın eşi Ramazan Altundağ ile kızı Eşe Altundağ’ı gözaltına aldı. Alınan bilgilere göre, Ramazan Altundağ’ın polise verdiği ilk ifadede, gece kalktığını eşini göremeyince kızını uyandırıp, birlikte aramaya çıktıklarını, eşini aradıkları sırada yangından haberdar olduklarını ve eşinin cesedinin bulunduğu söylediği öğrenildi. Ailesi Havva Alundağ’ın son zamanlarda geçirdiği hastalıklar nedeniyle sıkıntılı olduğunu ve bunaldığını söylediler. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, cinayet şüphesi üzerine eşi Ramazan Altundağ ile kızı Eşe Altundağ’ı gözaltına aldı. Baba ve kızının sorgusu sürüyor.



1614 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası