• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Yeni dönemde Büyükşehir yasasıyla, bütün bir Çivril sınırları için hizmet yürütecek olan Çivril Belediyesi, ilk meclis toplantısını 7 Nisan Pazartesi günü sabah 09.00-12.30 saatleri arasında yaptı.
Meclis başkan, üye ve komisyonlarının seçildiği ilk toplantıda gündemde belirlenmiş olan konuları da görüşen meclis gelecek beş yılda Çivril’in önemli projelerini de masaya yatıracak.
Uyumlu, görüşlere saygılı ve Çivril için canla başla çalışan, proje üreten bir meclis olarak bir arada olmayı arzuluyorum diyen Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven meclise ilk başkanlığını da yaptı.
Güven belediyenin temizlik hizmetlerinin özel bir şirkete ihale edilerek yaptırılmasının daha sağlıklı ve güzel olacağının altını çizerek, gerçekleşmesini arzuladığı en önemli icratının Işıklı Gölü olduğunu belirtti. Işıklı Gölü’nün öncelik arz ettiğini de belirten Güven gerek büyükşehir belediyesi, gerekse de ilgili bakanlıklardan yardım alınarak gölün içindeki canlıların yaşam şartlarını da göz önünde bulundurarak Işıklı Gölünü hak ettiği yere getireceklerini ifade etti. Çivril Belediyesi bundan böyle büyüyen hizmet alanıyla her mahallesine ulaşabilmek için gerekli çalışmaları başlatırken bu yapılanmasını da gerçekleştiriyor.



921 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası