• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Plan Yapanlar Sizin Sevginizi Unuttu

Çivril’in yeni Belediye Başkanı Gürcan Güven seçimden sonra yaptığı ilk konuşmada iddialı açıklamalarda bulundu.
Çivril Belediye başkanlığını kazanan Ak Parti adayı Gürcan Güven sonuçların açıklanmasından sonra parti binasında yaptığı Balkon konuşmasında “içten ve dıştan plan yapanlar sizin sevginizi unuttular” dedi.
Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra zaferini parti binasında partililer ile kutlayan Gürcan Güven yaptığı balkon konuşmasında “seçimler de emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmasında başkanlık yarışına çıkarken Çivril sevdası ile yola çıktıklarını belirten Güven “biz bu yola çıkarken amatördük ama içimizde Çivril sevdası vardı, sizin sevginiz ve desteğiniz vardı. Bu seçimler ile Çivril tarih yazdı” dedi.
“Zorluklar yaşadık, zorlukları birlikte aştık”
Seçim sürecinde birçok zorluk ile mücadele ettiklerini belirten Güven bu zorlukları hep birlikte aşmasını bildik. İçimizde ve dışımızda plan yapanlar hesap kuranlar oldu. Ama biz yılmadık. O plan yapanların unuttuğu bir şey vardı oda sizin sevginiz ve Allah’ın da bir hesabının olduğuydu” dedi. Belediye başkanlığını hiçbir zaman makam sevdası için istemediklerini tek düşüncelerinin Çivril’e hizmet olduğunu belirten Gürcan Güven “biz makam mevki düşünmedik, yola hizmet için çıktık. Bize verdiğinizi emaneti 5 yıl boyunca gece gündüz çalışarak muhafaza edeceğiz” dedi.
“Çivril’i Ayağa Kaldıracağız”
Konuşmasında seçimi kazananın Gürcan Güven yada Ak Parti olmadığını belirten Gürcan Güven “bu seçimin galibi ne Gürcan Güven ne de AK Parti bu seçimin galibi Çivril. Biz ekip olarak Çivril için hazırladığımız projeler ile Çivril’i ayağa kaldıracağız. Çivril tüm mahalleleri ile Denizli’nin incisi olacak” dedi.
“Başbakan’a Verdiğimiz Sözü Tuttuk”
Geçen yıl açılışlar yapmak ve incelemelerde bulunmak için Çivril’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri sözü tuttuklarını belirten Güven “Başbakanımız Çivril’e geldiğinde Çivril Belediye Başkanlığı mazbatasını götüreceğimizi söylemiş ve seçimleri kazanma sözü vermiştik. Sizlerin sayesinde, sizlerin desteği ile bu sözümü de yerine getirdik. Mazbatayı hepiniz adına Başbakan’a götüreceğiz. Bu sözü verenlere, bu sözün gerçekleşmesinde emeği geçenlere, seçimlerde bize maddi manevi destek olanlara, dualarını bizden esirgemeyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. Konuşmadan sonra Gürcan Güven ve partililer seçim zaferini konvoy ve havai fişekler ile kutladılar.



602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası