• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Çivril'de Okul Müdürü Görevden Alındı, Zamanlama Manidar

Çivril İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Himmet Kocakaplan Görevden alındı.

Okulun kurucu müdürü olan Himmet Kocakaplan Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin Çivril’e geldiği gün görevden alındı.

Geçen yıl yapımına başlanan ve 2013 – 2014 eğitim öğretim yılının ikinci sömestrinde açılan okulun kurucu müdürü Himmet Kocakaplan görevden alınarak Nevişet Kameroğlu ortaokuluna atandı.

2012 yılında kurucu müdür olarak Çivril İmam Hatip Ortaokulunda göreve başlayan Himmet Kocakaplan’ın Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçinin seçim çalışmaları için Çivril’e geldiği saatlerde görevden alınması mesai arkadaşları öğrenciler ve öğrenci velileri tarafından tepkiyle karşılandı. Himmet Kocakaplan’ın 2012 yılından itibaren Çivril İmam Hatip Ortaokulu için gece gündüz çalıştığına ve büyük fedakarlıklar yaptığına dikkat çeken öğrenci velileri ve Okul aile birliği üyeleri “müdürümüzün görevden alınmasına bir anlam veremedik. İki yıldır bu görevi layıkıyla yapan bir idareci hangi maksatla durduk yere görevden alınır anlamak zor. Bu okulu temel inşaatından alıp bu hale getirinceye kadar gece gündüz çalışan, kapı kapı ev ev dolaşarak okula öğrenci kaydeden bir idareci hangi düşünce ile görevden alındı birisi bunu açıklasın” dediler. Okul müdürü Himmet Kocakaplan’ın Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi’nin Çivril’e geldiği saatlerde görevden alınmasını manidar bulan bazı veliler de “Himmet hoca neden görevden alındı anlamadık ama ne zaman görevden alındığını çok iyi anladık. Ekonomi bakanı Çivril’e geliyor ve aynı saatlerde de müdürümüze görevden alındığına dair tebliğ yapılıyor, madem müdür değişikliği yapılacak okulların kapanmasına kadar bekleyin ondan sonra yapın” dediler.

2012 yılında açılan ve bu yıl yeni yapılan kendi binasına taşınan Çivril İmam Hatip ortaokulu 20 derslikli ve 200 öğrenci eğitim görüyor

 



2880 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası