• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Başkan Aslan: “İKTİDARI BEĞENMEYENLER SEÇİLECEK ADAYA OY VERMELİLER”dedi

Seçimlere günler kala Çivril Belediye Başkanı ve CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Hakkı Aslan seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gündüzleri Çivril merkezde esnaf ziyareti yapan Başkan Aslan ve CHP heyeti akşamları da köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Seçim çalışmaları için Işıklı Kasabasında ve Gürpınar Kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aslan başkanlık dönemlerinde Çivril’e kazandırdığı hizmetlerden örnekler vererek “Çivril’e hizmet etmek Çivril için önemli projeler yapmak benim için onurdur” dedi.
Aslan yaptığı konuşmalarda sıklıkla “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözünü ilelebet söylemek istediğini ve torunlarının da söylemesini istediğini belirterek, Andımız’dan bir bölümü Gürpınar Kasabasında yaklaşık 1000 kişilik grupla beraber söyledi. Ardından dakikalarca alkışlanan başkan Aslan iktidarın politikasını tasvip etmeyen vatandaşların seçilme ihtimali kuvvetli olan adaya oy vermeleri gerektiğini belirtti.
Başkanların ve başkan adaylarının birer karnesi olduğunun altını çizen Aslan “bizim karnemizi halk yaptığımız işe göre dolduracak. Bizim başarılı olup olmadığımıza Halk karar verecek” dedi.
“Yaptıkları bir şey yok Sanal vaatler sunuyorlar”
Işıklı Kasabası’nda kalabalık bir vatandaş kitlesine hitap eden Başkan Aslan Ak Parti’nin Çivril için vaat ettiği projeleri de eleştirerek “Sanal fotoğraflarla iş yapacağız diyorlar. Çivril için yaptıkları hiçbir şey yok. Bakın 5 yılda Çivril Devlet Hastanesinin arsa takas işini halledemediler. Biz Çivril Belediyesi olarak hastaneye verilmek üzere hastanenin yanındaki arsayı iki gün içinde aldığımız kararla Sağlık Bakanlığına bağışladık. bunlar daha iki kurum arasında arsa takasını yapamadılar. Şimdi de kalkmışlar sanal fotoğraflarla Çivril’e proje vaat ediyorlar” dedi.


“Çivril Belediyesi 117 Km. yol yaptı GOCA İktidar Çevre yolunu daha yapamadı”
İş yapmak için iktidar gücü şart gibi anlatanların halkı kandırdıklarını da belirten Başkan Aslan “başkan başkan olduktan sonra, iş yapmasını bildikten sonra iktidar olmak önemli değil. Bakın Çivril Belediyesi 2009’dan beri kazılan yollara taş döşeme ve asfalt yaptı. Hem de muhalefet partisinin başkanı olarak. Ama iktidarın gücü bende bu güçle hizmet ederim diyen GOCA hükümet yedi yıldır Uşak Denizli karayolunu bitiremedi. Madem hizmet güçle oluyordu hani nerde iktidar neden yapamadı yolu?” Dedi. Çivril Belediye Başkanlığı yaptığı ilk dönem belediye hizmet binasın olmadığını Çivril’in içme suyunu Balçıkhisar İçme Suları Birliğinden aldığını kendi su deposunun dahi olmadığını söyleyen Başkan Aslan “bizim yaptıklarımız ortada. Bütün yaptıklarımız gerçek sanal olan hiçbir şey yok. 30 Martta sandığa gittiğinizde sanal ile gerçeği ayırt edin. Karnemize notu ona göre verin” dedi.



910 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası