• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

AK PARTİ’DE ŞOK İSTİFA

Çivril Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı İzzet Tekin partisinden istifa etti.
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın "Haşhaşi" benzetmesini içine sindiremeyen Çivril AK Parti Kurucu İlçe Başkanı İzzet Tekin ve AK Parti Çıtak Belde Kurucu Başkanı Muhammed Birgili, AK Parti’den istifa etti.
İstifalarını AK Parti Çivril İlçe Teşkilatına yazılı olarak sunan kurucu başkan İzzet Tekin ve Muhammed Birgili konuyla ilgili olarak basına açıklamalarda bulundular.
Tekin ve Birgili istifa dilekçelerini AK Parti teşkilatına verdiğini söyleyerek “12 yıldır Çivril’de Ak Parti içinde değişik görevlerde rol aldığımız kurucu başkanlığını yaptığımız Ak partiden bugünden itibaren ayrılıyoruz” dediler. İzzet Tekin açıklamasında başbakanın 17 Aralık sürecinden sonra cemaat mensuplarını haksız yere eleştirdiğini belirterek özellikle Başbakan Erdoğan’ın "Haşhaşi" benzetmesini içine sindiremediğini belirterek, “Bu nedenle Ak Parti Çivril İlçe Teşkilatı Üyeliğinden istifa ettim. Dilekçemi AK Parti İlçe Teşkilatına verdim.” Dedi.
Açıklamasında İlçe teşkilatının kurucu başkanı olduğunu belirten İzzet Tekin 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası AK Parti'nin tutum ve davranışlarının kendisini derinden yaraladığını kaydederek, "Ben AK Parti kurucu üyesi ve kurucu ilçe başkanıyım. O günden bugüne kadar da partimde çeşitli kademelerinde görev yaptım. Ancak 17 Aralık'tan sonraki AK Parti'nin tutum ve davranışları ve Gülen Hareketi'ne yapılan haksızlık ve hatalar beni rencide etti, yüreğimi yaraladı. Onun için AK Parti'den istifa ediyorum” şeklinde konuştu.



2406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası