• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Şehitler Mahallesi Muhtarını Arıyor

Bu haftaki sayımızda Çivril’imizin yeni mahallesi olmuş Şehitler Mahallesi muhtar adaylarından sayın İsmet Şahan’la yapmış olduğumuz söyleşiyi paylaşacağız
Kendisine diğerlerinden farkınız nedir diye sorduğumuzda bize;
“Bir yerleşim yerine muhtar olmak demek sadece mahalle sakinlerinin ikametgah ilmuhaber gibi rutin işleri yerine getirmek değildir.
Bizim farkımız seçildiğimizde rutinin dışına çıkmak olacak. Öncelikle beraber seçildiğimiz ihtiyar heyetindeki arkadaşlarımız ile ayda en az bir kere toplanıp mahallemiz ile ilgili sorunları masaya yatırıp çözümler üretmek olacak.
Mahallemizin tespit edebildiğimiz sorunlarına ve çözümlerine gelince
Tespit ettiğim en önemli sorun mahallemizin ortasından geçmekte olan drenaj kanalı. Mahallemize ve ilçemize kötü görüntü vermesinin yanında hertürlü pisliğin ve çöpün kanallara atılarak sağlığa zararlı bakterilerin oluşmasına sebebiyet vermesi bu sorunun çözümü için başta belediye başkanı olmak üzere devlet su işleri ve ilgili diğer kurumlarla görüşeceğim gerekirse kapılarında yatıp çözülmesini sağlayacağım.
İkinci olarak ihtiyar heyeti ile yaptığımız toplantılarda mahallemizde bulunan muhtaç ve ihtiyaç sahiplerinin tespit edilip ihtiyaçlarının giderilebilmesi için kamu kurumları ile irtibata geçilerek ihtiyaçların karşılanması sağlayacağım.
Ve bana göre büyük eksiklik diye düşündüğüm muhtarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere kendi imkanlarımla alıp kullanıma sunacağım hizmet aracı. Bu araç ile mahalle halkına mobil hizmet sunacağız. Bu araç ile yaşlılar, engelliler ve düşkünlere 7 gün 24 saat acil ihtiyaçların giderilmesi için hizmete sunacağım.
Son olarak, son virajına girdiğimiz seçim yarışında öncelikle bana destek olacak ve olmayacak olan bütün mahalle halkına teşekkür ederim” dedi.



839 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası