• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Köyleri Kasabaları Mahalle Yapacaklarını Bilseydiniz Oy Verir miydiniz?

Yerel seçim çalışmaları için Denizli’de bulunan Adnan Keskin memleketi Çivril’e gelerek CHP adayı Hakkı Aslan için vatandaşlardan destek istedi.
Çivril Belediye başkanı Hakkı Aslan ile CHP ilçe teşkilatı ve partililer tarafından Kıralan Kasabasında karşılanan Adnan Keskin hemşehrileriyle tek tek tokalaşarak hasret giderdi. Kendisini karşılayan konvoy eşliğinde Kıralan Kasabasına geçen Adnan Keskin ve Hakkı Aslan burada halka hitaben bir konuşma yaptılar.
Adnan Keskin yaptığı konuşmada AK Parti’yi eleştirerek AK Parti’nin insanları kandırdığını söyledi. 2011 Genel Seçimlerinde bugün AK Parti milletvekili olan hiçbir ismin mahalli idareler hakkında yapılacak değişiklik konusunda halka bilgi vermediğini ve halkı kandırdığını belirten Keskin “bugün milletvekili olanlar o gün sizden oy istemeye geldiğinde size kasabanızın kapanacağını açıkça söylese oy verir miydiniz? Vermezdiniz bunu bildikleri için size o zaman hiçbir şey söylemediler. Sizi kandırdılar. Ve bugün kalktılar seksen yıldır, yüz yıldır kasaba olan, köy olan yerleşim yerlerini bir gecede mahalle yaptılar” dedi.
Konuşmasının son bölümünde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlardan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ı destek-lemelerini isteyen Keskin “önümüzdeki seçimlerde halkına eşit hizmet verecek, ayrım yapmayacak dürüst bir başkan adayına oy verin bu başkan adayı CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Hakkı Aslan’dır” dedi.
Yaklaşık yarım saat süren Kıralan programından sonra Adnan Keskin ve beraberindekiler Çıtak Kasabasına daha sonra da Çivril ilçe merkezine geçtiler. Çivril Pazar yerinde yapılan mitingde yaptığı konuşmada da Adnan Keskin AK Parti iktidarına yüklenerek AK Partinin yolsuzluk yaparak halkı kandırdığını iddia etti. Yaklaşık iki saat süren mitingden sonra Adnan Keskin ve beraberindekiler Çivril Belediyesi tarafından yapılan Bayraktepe Mesireliğine giderek burada yorgunluk attılar.



1029 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası