• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

“33 PROJENİN 27 TANESİNİ YAPMAK BANA NASİP OLDU”

Yerel seçim çalışmaları kapsamında köy ve kasaba ziyaretlerini sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı ve Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan yerel seçimlerin Çivril için önemli olduğuna dikkat çekerek herkesin seçimlere katılmasını ve oyunu kullanmasını istedi.
2014 yerel seçimlerinde CHP Belediye Başkan Adayı olan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gün içersinde Çivril merkezdeki seçim çalışmalarına katılan başkan Aslan akşamlarını ise köy ve kasabalardaki seçmenlere ayırıyor. Çalışmalar kapsamında hafta içi ziyaret ettiği Tokça, Bayat ve Bozdağ Köylerinde vatandaşlara seçimler hakkında bilgi veren ve projelerini anlatan Başkan Aslan seçimlerin demokratik hak olduğunu belirterek her bireyin bu hakkını kullanması gerektiğini belirtti. Gezi kapsamında ziyaret ettiği Bayat Köyünde seçmenlere çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hakkı Aslan “belediyecilik bizim işimiz onun için 30 Mart’dan sonra ne yaparız diye uzun uzun düşünmeye gerek yok seçimlerden hemen sonra köyler ile ilgili projelerimizi uygulamaya başlayacağız” dedi.
“TOPLUM BU ÜLKEYİ YÖNETENLERDEN DAHA DEMOKRATİK VE HOŞGÖRÜLÜ”
Bayat Köyündeki konuşmasında son günlerde büyükşehirlerde yaşanan gerginlikler ve sokak çatışmalarına da değinen Başkan Aslan “toplum aslında birbirine karşı müsamahalı ve hoşgörülü. Bizi ötekileştiren ve diğerine karşı tahammülsüzleştiren bizi yöneten baştakiler. Toplum artık hoşgörülü ve daha demokratik bir ortama ulaştı” dedi. Çivril’de hiçbir zaman gerginlik ve sataşmalara izin vermeyeceklerinin altını çizen Başkan Aslan “ biz Çivril’de bu seçimleri kavga ve olumsuz istenmeyen bir olay yaşanmadan atlatacağız. 1980 darbe döneminde bile huzurlu bir seçim ortamı geçiren ilçemizde yaşanan bazı küçük sorunları büyütmeden halledebilecek bir siyasi olgunluk ve seviyedeyiz artık” dedi.
“KAYBETTİĞİM İKİ SEÇİM ÇOK İŞİME YARADI”
1973 yılında aktif siyasete başladığını belirten Başkan Aslan “bugüne kadar beş seçime girdim üçünü kazandım ikisini kaybettim. İyi ki de kaybetmişim kaybettiğim o seçimler sayesinde şimdi karşınıza çıkıp bazı şeyleri daha iyi anlatabiliyorum” dedi. Başkanlık yaptığı dönemlerde uygulamaya koyduğu ve başladığı bazı hizmetlerin seçim kazanamadığı ve diğer başkanların görev yaptığı dönemlerde tamamlanamadığını ve geliştirilemediğini ifade eden Başkan Aslan “1995 yılında başlattığımız çöp poşeti ile çöp toplama projesi bizden sonra maalesef yürütülemedi. 10 yıl boyunca Çivril’de çöpler sokak aralarında akşama kadar çöp konteynırlarında bekledi pis koku ve mikrop saçtı. Oysa biz 1995 yılında evlerin önünden her akşam poşetle çöpleri toplamaya başlamış ve temiz bir Çivril için ilk adımı atmıştık. Ben 1999 yılında seçimi kaybettikten sonra bu uygulama devam ettirilemedi. On yıl boyunca çöpler sokak aralarında bekletildi. 2009’da yeniden başkan olunca biz yine poşetle çöp toplamaya başladık ve çok başarılı bir şekilde de sürdürüyoruz. Gelecek dönem ki hedefimiz. Her eve renkli çöp poşetleri vererek çöpleri evlerde ayrıştırarak toplamak ve ekonomiye kazandırmak” dedi.
“SON 25 YILDA YAPILAN 33 PROJENİN 27 TANESİNİ YAPMAK BANA NASİP OLDU”
Çivril Belediyesi haber bülteninin son sayısında yer alan ve Çivril’de son 25 yılda yapılan önemli projelerin anlatıldığı habere de değinen başkan Aslan “belediyemizin haber bülteninde ilçemize son 25 yılda yapılan 33 büyük eser ve proje anlatılmış. Bu projelere baktığınızda görüyoruz ki 27 tanesini yapmak bize nasip olmuş. Hem de muhalefet partisinden belediye başkanı olduğumuz halde. Demek ki belediye başkanlığı iktidar gücü ile yapılan bir iş değil başkanlık bilgi birikim deneyim ve özveri ile yapılan bir iş” dedi.
“BANA BAŞARISIZ DİYEN VARSA HODRİ MEYDAN”
Başkanlık yaptığı üç dönemde yaptığı her işi Çivril’in geleceği ve çıkarları için yaptığını belirten başkan Aslan “başkanlık yaptığım dönemlerde yaptığım işler ve Çivril’e kazandırdığım eserler ortada. Bugüne kadar Çivril’de başkanlık yapmış tüm arkadaşlarımız ellerinden geldiği kadar ilçemize hizmet etmiş ve eserler kazandırmıştır. Çivril’e hizmet eden herkese teşekkür bizim borcumuzdur. Ben başkanlık yaptığım dönemlerde Çivril için en büyük projelere imza attım. Olmaz denilenleri yaptım. Bana başarısız diyecek biri ile her ortamda istediği şartlarda tartışmaya hazırım” dedi.
Başkan Aslan Bayat Köyündeki programından sonra Bozdağ ve Tokça Köylerinde de vatandaşlarla bir araya gelerek projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.



912 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası