• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Gerçek Particilik Zor Zamanda Belli Olur

Demokrat Parti (DP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, siyasette önemli olanın particilik değil hizmet olduğunu söyledi.
Demokrat Parti (DP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz, yerel seçim çalışmaları için geldiği Çivril’de Yeşil Çivril Gazetesi ve 30 Ağustos Gazetelerini ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Demokrat Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Ali Emre ile DP GİK üyesi eski Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik’inde katıldığı ziyarette önemli olanın particilik değil halka kaliteli, hızlı belediye hizmet verilmesi olduğunu belirten DP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürbüz, “Ben ve ilçelerdeki ekibim bu büyük hizmete talip. DP misyonu her zaman ilklerin kurucusu, yapıcısı ve temsilcisi olmuştur. Gelişen, büyüyen bir Denizli istiyorsanız, kırat, böyle bir Denizli’nin çözümüdür” dedi. Partisinin Çivril Belediye Başkan Adayı Ali Emre ile birlikte Çivril ilçe merkezi ve bağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan yerel seçimde destek istediklerini belirten Gürbüz “Bizler bu yola hizmet aşkı ile çıktık, Sizlere hizmet etmek için sizlerin desteğinizi bekliyoruz. Vatan-daşlarımız Kıratın özlemi ile yanıp tutuşuyor, bizler DP olarak vatandaşlarımızın bu özlemini dindireceğiz” diye konuştu.
DESTEK VERİN
DP Denizli Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Gürbüz ile birlikte Yeşil Çivril ve 30 Ağustos Gazeteleri ziyaretine katılan DP Çivril İlçe Başkan Adayı Ali Emre ise “Bu zorlu mücadelede ilçe halkımın bana gösterdiği büyük destek ile 10 yıl belediye başkanlığı görevi yaptığım ilçeme DP’den aday oldum. İnanıyorum ki halkımın desteği ile bu seçimleri kazanarak yarım bıraktığımız işleri tamamlayacağız ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette 30 Ağustos Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Demokrat Parti Çivril Eski İlçe Başkanı Celal Kadri Tort’da Demokrat Parti’nin Türkiye’ye 1950 yılından itibaren büyük hizmetler verdiğini belirtti.



884 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası