• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN BAYRAKTEPE VE ARITMA TESİSİ’NE GÜNLÜK TUR BAŞLADI

ÇİVRİL BELEDİYESİ BAYRAKTEPE MESİRELİĞİ VE ARITMA TESİSİ İNŞAATINA GÜNLÜK TUR DÜZENLİYOR. BELEDİYE ÖNÜNDEN KALKAN SERVİSLER BURALARI GÖRMEK İSTEYENLERİ ÜCRETSİZ OLARAK TAŞIYOR.
Çivril’in son büyük iki projesi olan Bayraktepe Mesireliği ve Çivril Arıtma Tesisi’ne düzenlenen turlar Çivrillilerce beğeniyle karşılandı. Günlük yapılan turlara sabah 10.00 ve 14.00’te belediye önünden başlıyor.
30.000 metrekare alanda yapılmakta olan arıtma tesisinde hızla ilerleyen inşaat ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Şehirden gelen atık pis suyun çökeltilerek posasından ayrıştırılması ve bekleme havuzlarında oksijen verilerek tekrar tarımsal sulamaya dönüştürülmesi işlemlerini içeren arıtma tesisi ile Çivril çok önemli bir proje gerçekleştiriyor.
Bayraktepe Mesire alanı da, 222 dekarlık çorak bir alanda yaratılan vaha haline gelmiş durumda. Çivril’in geleceğinde önemli bir yer tutacak olan bu vahanın ilçemizin en önemli projelerinden biri olması Çivril’lilerce de kabul görüyor.
Çivril Belediyesinden yapılan resmi açıkmalada “bu iki bölgeye yapılan turlarla henüz buraları görmeyenlerin de gitmelerini sağlayarak günlük turlar düzenlemeye başladık. Saat 10.00 ve 14.00’te belediyemizden hareket edecek olan servis aracımıza tüm Çivrillileri davet ediyoruz” denizli



1116 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası