• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Başkan Aslan Öğrencileri Unutmadı

Çivril Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Hakkı Aslan yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale Üniversitesi Öğrencileri ile bir araya geldi. Hafta içi özel bir yurtta gerçekleşen programda Başkan Hakkı Aslan ve eşi öğrencilerle akşam yemeği yedi.
Yemekten sonra öğrencilerle sohbet eden Başkan Aslan öğrencilerin sıkıntılarını ve Çivril’den beklentilerini dinleyerek öğrencilere Çivril’de karşılaştıkları sorunları çözme noktasında yardımcı olacakları sözünü verdi.
“İLK DEFA BİR ADAY BİZİ HATIRLADI”
İlk defa bir belediye başkanı ve adayının kendilerini ziyaret etmesinden büyük sevinç duyduklarını belirten üniversite öğrencileri “Çivril’e dışarıdan gelen insanlar olarak burada karşılaştığımız sorunları ilk defa birinci ağızdan en yetkili kişiye aktarma fırsatımız oldu” dediler. Öğrencilerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Aslan’da “yoğun tempodan öğrenci kardeşlerimiz ile çok fazla bir araya gelme fırsatımız olmuyor ama biz her zaman onların yanında ve sorunlarının karşısındayız” dedi.
Başkan Hakkı Aslan’ın eşi Mürüvvet Aslan ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Türkan Keyik’inde katıldığı ziyarette öğrenciler Çivril’de karşılaştıkları en büyük sorunun sosyal aktivite ve kültürel faaliyet eksikliği olduğunu belirterek “Çivril’de yapabileceğimiz bir etkinlik ya da kültürel faaliyet yok. Derslerden arta kalan vakitlerde boş boş oturuyoruz. Belediye bu konuda öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap vermeli” dediler. Öğrencilerin bu talepleri için kısa bir açıklama yapan Başkan Aslan “Çivril Belediyesi olarak gençlerimiz ve öğrencilerimiz için sportif ve kültürel çalışmalarımız var. Çivril Belediye bünyesinde tiyatro kurslarımız, spor ve halk oyunları çalışmalarımız devam ediyor. Dönem dönem düzenlediğimiz kültürel ve tarihi geziler ile genç arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek istiyoruz. Ama anlaşılan bazı konularda eksik kalmışız. Önümüzdeki dönem Çivril Belediyesi olarak daha çok kültürel çalışma yapacağız” dedi.



928 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası