• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Özel Gonca Anaokulu Öğrencileri’nden Anma Programı

İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle Çivril Özel Gonca Anaokulu öğrencileri anma programı düzenledi.
Çiğdem Kamer Öğrenci yurdu konferans salonunda yapılan Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitlerini Anma Programı'nda minikler, sergiledikleri oyunlar ve okudukları şiirler ile katılımcıları ağlattı.
Öğrenci velileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Pakize Çürük, konuşmasında Çanakkale Zaferi'nin bir milletin kaderini değiştiren dünya savaşı olduğunu belirterek, Çanakkale Savaşı her milletten insanın yer aldığı büyük savaş olduğunu söyledi. Milli ve manevi duygularla çocukların yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Çürük, “Geleceğin mimarı çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek için her geçen gün daha çok çalışıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardında minik öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundular. 5 ve 6 yaş grubu öğrencileri İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasında öğrenciler ezberledikleri İstiklal Marşını ezbere okudular. Öğrencilerin hazırladığı ‘Asker Uğurlama’ ve ‘Çanakkale Cephesi’ skeci öğrenci velilerini duygulandırdı.
Yaklaşık 2 saat süren ve büyük ilgi gören anma programından sonra konuşan veliler, hem sevindiklerini, hem duygulandıklarını ve ağladıklarını ifade ettiler.



843 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası