• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Ak Kadınlardan Gürcan Güven’e Büyük Destek

Ak Kadınlardan Gürcan Güven’e büyük Destek
Denizli AK Parti Kadın Kolları teşkilatı yerel seçim çalışmalarında Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven’e destek için Çivril’e geldi. Geçen hafta Cuma günü gerçekleşen destek programına Denizli Kadın Kolları Başkanı ile birlikte yaklaşık 50 Ak Partili kadın geldi. Çivril Ak Parti Seçim Koordinasyon merkezinde Çivril Ak Parti Kadın kolları ile bir araya gelen Denizlili AK kadınlar yaptıkları kısa istişareden sonra seçim çalışmaları için İlçe merkezi köy ve kasabalarda çalışmalara başladılar.
Yaklaşık 100 kadının kapı kapı dolaşarak Gürcan Güven’e destek istediği etkinlikten sonra AK Parti Çivril belediye başkan adayı Gürcan Güven etkinliğe katılan kadınlara teşekkür etti.
Seçim Koordinasyon merkezinde kadınlara yönelik bir teşekkür konuşması yapan Gürcan Güven siyasette kadınlara büyük görevler düştüğünü belirterek bunun bilinci ile hareket ederek geçmişte olduğu gibi gelecekte de AK Parti'yi Çivril’de lider parti yapacağız dedi. Güven “Çivril’de bir milat yazılacaksa bunu da özellikle kadın kolları yazacak. Seçimler kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla kazanılıyor. Kadına olan güven seçime en büyük avantajdır. Sizler bir kapıyı çalıyorsunuz karşınıza çıkan kişiye bir şey söylediğinizde çok daha fazla güven veriyorsunuz. Kadın kollarının yaptığı çalışmalarda çok etkileyici sonuçlar alınıyor. Bana göre, bu başarının çoğu kadınlarımızındır” dedi.
Ak Parti'nin Başarı Sırrı Ak Kadınlardır
Belediye Başkan adayı Gürcan Güven Sayın Başbakanımızın sürekli telaffuz ettiği gibi Bir olmalıyız, iri olmalıyız ve diri olmalıyız. Bu seçimler 2002 yılında iktidara geldiğimiz seçimlerden çok daha önemlidir. Bizim için ikinci 2002 seçimleri olacak. Nefsi duygularımıza değil birliğimize sahip çıkacağımız gündür. Belediye Başkan adaylığı için Ak Partimiz den göreve talip olan tüm arkadaşlarımı yanımda görmek ve el ele vererek birliğimizi koruyarak güçlü bir şekil de ilçemizin ve ülkemizin refahı ve mutluluğu için çalışmalıyız. Bu önümüzdeki hassas dönemde çok yoğun ve sıkı çalışma zamanıdır. Biz büyük bir AK Parti ailesiyiz. Herkes bir birinden ayrı kıymetlidir. Bize düşen Başbakanımıza sahip çıkmaktır. Ülkemize ve hükümetimize karşı oynanan oyunları birlik ve beraberlik içinde olursak bozarız. Allah’ın izniyle” dedi.
Hedefimiz ve Gayemiz Daha iyi Hizmet
Gürcan Güven “Hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Tek hedefimiz ve amacımız var o da Çivril’e en iyi hizmeti vermektir. Geçmişte yaptığımız hizmetlerin daha da iyisini fazlasıyla yapacağız. Bunun için AK Parti’nin bunları yapacak gücü var. Hükümetimiz ve Çivril Belediye Başkanlığı el ele vererek, büyük hizmetlere imza atacağız. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak projelerimiz hazır. Biz AK Belediyecilik anlayışı ile ilçemize ve milletimize hizmet etmek için çalışacağız” dedi.
Bir gün süren Kadın çalışmasında Ak Kadınların bir kısmı ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederken diğer ekipler de köy ve kasabalarda ev ziyaretleri gerçekleştirdiler.



1055 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası