• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

Yerel Medya Halkla Aramızda Köprü

Basın Mensupları ile bir araya gelerek yerel seçim çalışmaları ve basının seçimlerdeki etkisi üzerinde değerlendirmelerde bulunan Çivril Belediye başkanı Hakkı Aslan “Yerel medya halka ulaşmamızda önemli bir görev üstlenmekte” dedi.
Basın mensupları ile her hafta düzenli olarak bir araya gelen ve değerlendirmelerde bulunan Başkan Hakkı Aslan son değerlendirmesinde“ Yerel medya halka ulaşmamızda önemli bir görev üstlenmekte. Çivril’de yayın yapan üç gazete de izlediği yayın politikası ile çevre ilçelere örnek teşkil etmiştir. Bütün gazetelerimiz her zaman her konuya duyarlı yaklaşımları ile tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızın yanında oldular. İzlemiş oldukları ve yaptıkları haberler ile Çivril’imiz dışarıya karşı iyi bir şekilde tanıtılmış ve tanıtılmaya devam etmektedir. Çivril Belediyesi olarak ilçemize hizmeti kendilerine görev edinmiş ulusal ve yerel medya temsilcilerine teşekkür ederim” dedi. Denizli’nin hiçbir ilçesinde üç gazetenin olmadığına dikkat çeken Aslan “Çivril her konuda olduğu gibi yerel basın konusunda da Denizli ve ilçelerine örnek ve lider olmakta. Denizlinin hiçbir ilçesinde yayın yapan üç ayrı gazete olduğunu sanmıyorum Çivril bu bakımdan çok şanslı” dedi.
Yerel gazete çıkartmanın her bakımdan zor olduğuna da değinen Başkan Aslan “yerel gazeteler genelde seçim dönemlerinde çıkar ve seçimden sonra yayın hayatına son vereceği beklenir. Ama Çivril’de yayın yapan üç gazeteden 30 Ağustos gazetesi 12, Yeşil Çivril ve Çivril’in Sesi gazeteleri de 6 yıldır kesintisiz yayın hayatına devam etmektedir. Tek geliri reklam ve abonelik olan bu yerel gazetelerin yıllardır ayakta kalması ve yayın yapması büyük başarıdır. Bunun içinde ayrıca yerel gazetelerimize destek veren abone olan ve reklam veren herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.



573 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası