• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

Başkan Aslan’dan Gençlere Saha Sözü

CHP'li Çivril Belediye Başkan adayı Hakkı Aslan, köylere yaptığı ziyaretlerde değişik yaş gruplarındaki seçmenlerin de oylarına talip olduğunu her fırsatta belirtiyor.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Özdemirci Kasabası Yayla Mahallesinde toplantı yapan Hakkı Aslan, kasabadaki gençlerin spor tesisi isteklerini değerlendireceklerini ve kasabaya halı saha ile çim saha yapacaklarını söyledi.
Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Hakkı Aslan köy ve kasaba ziyaretlerinde 4. Tura başladı. Yaklaşık 4 ay önce çalışmalarına başlayan ve artan tempo ile devam eden Başkan Aslan son olarak Özdemirci Kasabasındaki seçmenler ile bir araya geldi. Özdemirci Kasabasına CHP Kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları, CHP İlçe Teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte giden Başkan Aslan önce kasabanın pazar yerini gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra Yayla Mahallesinde bir kahvehanede halka hitap eden başkan Aslan büyükşehir yasası ile birlikte Çivril’in sınırlarının genişlediğine dikkat çekerek “30 Mart’tan sonra Çivril’de yaptığımız hizmetleri kasaba ve köylerde de yapacağız” dedi. Kasabalardaki spor ve sosyal faaliyetlerin eksikliğine de değinen başkan Aslan “kasabalarımızda maalesef gençlerimizin kullanabileceği sosyal alanlar ve spor tesisleri yok. Çivril Belediyesi olarak 30 Mart’tan sonra her kasabaya halı ve çim saha yapacağız. Çivril’deki gençlerimizin sahip olduğu tüm şartları kasabalardaki gençlerimize de sunacağız” dedi.



1009 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası