• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Mehmet Demir Anaokulu eğitime başladı

Çivril’in Çıtak Kasabasında hayırsever işadamları Vedat ve Vehbi Demir Kardeşler tarafından babaları adına yaptırılan Mehmet Demir Anaokulu açıldı.
İkinci eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte eğitime başlayan okulun müdürü Rabia Kasap, 400 metrekarelik alana kurulan anaokulunun tamamının hayırsever işadamları tarafından yaptırıldığını belirterek, okulun yapımında emeği geçen işadamlarına teşekkür etti.
300 BİN LİRA HARCANDI
Tip proje ile yapılan ve yapımına 300 Bin TL harcanan Mehmet Demir Anaokulu’nun 1000 metrekare kapalı alanda 4 derslik, yemekhane müdür odası ve öğretmenler odasından oluştuğunu belirten okul müdürü Kasap, “Çıtak Çivril’in büyük kasabalarından burada daha önce müstakil bir anaokulumuz yoktu. Yapılan bu okul ile Çıtak’lı öğrenciler de Çivril’de ki yaşıtları gibi daha modern, daha uygun şartlarda eğitim alacaklar” dedi. Okulun 10 Şubat’ta eğitime başladığını belirten öğrenci velileri de çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için yapılan ve hizmete açılan bu anaokulunun yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dediler. Eğitime açılan Mehmet Demir Anaokulunda 3, 4 yaş grubunda 26 öğrenci eğitim alırken, iki öğretmen, bir müdür ve iki hizmetli görev yapıyor.



1608 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası