• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ASLAN; ÇİVRİL ARTIK MODERN BİR KENTTİR

Aylık yayınlanan Çivril Belediyesi Haber Bültenine değerlendirmelerde bulunan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan Çivril’in son 25 yıl içersinde modern bir kent haline geldiğini belirterek “bugün Çivril’de başkan adayları ‘Aquapark yapacağım’ diyebiliyorsa bu Çivril’in ne kadar geliştiğinin ve toplumun ihtiyaçlarının yükseldiğini gösterir” dedi.
Çivril Belediyesi tarafından yayınlanan ve aylık olarak okuyucuyla buluşan Çivril Belediyesi Haber Bülteninde yer alan ‘son 25 Yılda Çivril’de büyük Projeler’ haberi ile ilgili olarak bir yazı kaleme alan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan “Çivril çağdaş ve yaşanır bir kent oldu. Çivril son 25 yılda büyük gelişim gösterdi. Çağdaş ve modern bir kent olma yolunda Çivril belediye başkanlarımızda önemli çalışmalar yürüttü. Çivril Belediyesi Personeli ve halkımızın sağduyusuyla ilçemiz, her dönem daha güzelleşerek, sorunlarını çözerek gelişiyor” dedi.
Yazı ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada Başkan Aslan Çivril’in bugün zorunlu ihtiyaçlarını tamamladığını belirterek “bundan 20 yıl önce seçim döneminde bir başkan adayı Aquapark vaadi veremezdi. Çünkü Çivril’in asli ihtiyaçları vardı. Asfalt yol yoktu mesela, evlerin ikinci katına su çıkmıyordu, içme suyu sıkıntısı vardı, sosyal ve kültürel anlamda hiçbir faaliyet ve çalışma yoktu. İnsanların dostlarıyla ailesiyle oturup çay içebileceği bir çay bahçesi bile yoktu. Ama bugün gelinen noktada başkan olmak isteyen arkadaşlarımız Aquapark, sinema, tiyatro, sanat ve spor kulüpleri vaat ediyor. Demek ki Çivril temel ve asli ihtiyaçlarını çözmüş, sorunlarını halletmiş” dedi.
Gelinen noktada son 25 yılda görev yapan tüm belediye başkanlarının kendi ölçülerinde Çivril’e katkı sağladığının altını da çizen başkan Aslan “bu 25 yılda birçok proje hayata geçirildi. Göreve gelen her başkan Çivril için çalıştı. Ama başkanlar geçici Çivril daimdir. Bundan sonra göreve alacak herkeste aynı düşünceyle Çivril’e hizmet edecektir ve kazanan Çivril olacaktır” dedi.



956 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası