• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Emirhisar’a Modern Yemekhane

Emirhisar Kasabası İlkokulu'na modern bir yemekhane yapılıyor. Mart ayı içerisinde hizmete açılması planlanan yemekhane 100 öğrenci kapasiteli olarak projelendirildi.
Mevcut yemekhanenin ihtiyaca cevap vermemesi üzerine yeni binaya ihtiyaç duyulduğunu belirten Çivril Kaymakamı Orhan Burhan “yaptığımız köy gezileri sırasında Emirhisar İlkokulu yemekhanesinin yetersiz ve sağlıksız olduğunu gördük. Çivril Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak hemen çalışmalarımızı yapıp yeni bir yemekhane yapımına başladık” dedi.
Kaymakam Orhan Burhan yapılacak yeni yemekhane ile öğrencilerin modern bir ortamda yemek yiyeceğini söyleyerek “Emirhisar İlkokulunda taşımalı öğrencilerimizle birlikte 100 çocuğumuz öğle yemeği yiyor. Daha önce yemekhane olarak kullanılan bina fiziken çok kötü durumdaydı yaptığımız incelemede eski binanın tamiri de mümkün görünmüyordu. İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinin gerekli olan kaynağı aktarmasıyla yemekhane yapımına başladık. İnşallah Mart Ayı sonuna kadar öğrencilerimiz yeni yemekhaneyi kullanmaya başlayacaklar” dedi.
Uzun yıllardır kullanılan ve tamiri mümkün olmayan eski yemekhanenin ihtiyaca cevap verememesi üzerine bu yıl yapımına karar verilen yeni yemekhane binası, ayrı yerde ve 50 m2 alanda inşa ediliyor. 30 günde bitirilecek olan binanın, ısı yalıtımının da olacağı belirtildi.



1243 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası