• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

“ÇİVRİL’DEKİ EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Çivril İlçe Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’den tekrar belediye başkan adayı olan Hakkı Aslan, “Çivril’deki eksikleri tamamlayacağız” dedi.
Arıtma Tesislerimizin Bitmesini Bekliyoruz
Çivril İlçesinin önemli sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu dile getiren CHP Çivril Belediyesi Başkan Adayı Hakkı Aslan, “içme suyu, kanalizasyon, çevre yolu gibi sıkıntılarımızdan kurtulduk.
Şu anda yapımı devam eden arıtma tesisimiz var. Haziran ayında bitecek olan arıtma tesisimiz hizmete girdiğinde kanalizasyon bağlantılarımızı yaparak kaldırımlarımızı yenileyeceğiz. Arıtma tesisi bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü Acıpayam, Sandıklı İlçelerinde kanalizasyon şebekelerinin yıllar önce tamamlanmasına rağmen arıtma tesisleri olmadığı için bugün Dalaman Çayımız pislikten geçilmiyor. Bu da ciddi bir çevre sorunu anlamına gelmektedir. Beş yıl içerisinde 117 km kanalizasyon borusu döşenmiş, 900 bin m2 yol yaptık. Arıtma tesisimizin tamamlanmasının ardından da ev ve işyerlerini kanalizasyon şebekesine bağlayarak bu hizmetten sağlıklı bir şekilde faydalanmalarını sağlayacağız. Bunun hemen ardından da kaldırımlarımızı yenileyeceğiz” sözlerini kaydetti.
Atölyeler Kurduk
İlçenin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla asfalt şantiyesi, taş imalathanesi, demir ve marangoz atölyeleri kurulduğunu belirten Aslan, ilçemiz sınırları içerisinde 495 dekarlık bir alan içerisinde Bayraktepe adını verdiğimiz bir mesire alanı oluşturduk. Bu alanın yapımı sırasında kullanılan her şey belediyemizin atölyelerinden çıktı. Bu bizim için çok önemli ve mutluluk verici bir durum. Kendi imkanlarımız ile Çivril ilçesini daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde kasabalarda belediye başkanlarının, köylerde köy muhtarlarının bugüne kadar kendi bütçe imkanları ile yapamadıkları eksikleri tamamlayacağız” şeklinde konuştu.



849 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası