• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÇARŞI MAHALLESİ HATIRA ORMANI 6 YAŞINDA

2008 yılının Mart ayında Çarşı Mahallesi Muhtarı Himmet Aksoy önderliğinde başlatılan kampanya ile oluşturulan hatıra ormanı bugün tam 6 yaşında.
Muhtar Himmet Aksoy’dan aldığımız bilgiye göre bölgenin ormanlaştırılmasında başta eski kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük olmak üzere, Çivril Orman İşletme Şefliği, Avcılar ve Atıcılar Kulübü ve Mali Müşavirler Derneği’nin katkıları bulunmaktadır.
Örneğine az rastlanan Mahalle Ormanı 2008 yılında Muhtar Himmet Aksoy’un girişimleriyle Çivril halkına kazandırıldı. Aksoy “Çivril’de 240 dekarlık alanın çorak bir arazi olduğunu tespit edince böyle bir orman yapma girişiminde bulunduk. Sağolsunlar dönemin kaymakamı Muzaffer Başıbüyük bizim bu girşimimizde destekledi. Biz de Avcılar ve Atıcılar Kulübü, Mali Müşavirler’in desteklerini de arkamıza alarak bu ormanı oluşturduk. Yine dönemin Ağaçlandırma Derneği Başkanı Rahmetli Mehmet Ali Karaca’nın da gözle görülür desteklerini hatırlatmak isterim” dedi.
Mahalle sakinleri Muhtar Himmet Aksoy’a böyle güzel ve toplumsal girişime öncülük ettiği için teşekkür ettiklerini belirterek, muhtarlık, sadece mühür basma işi değildir. Muhtarlar topluma örnek olacak kişileridir. Muhtarların başlıca görevlerinin içinde, sorumlu olduğu bölgedeki sorun ve sıkıntıları tespit ederek, toplumsal çözümler üretmeleridir” şeklinde konuştu.
Muhtar Himmet Aksoy, “bazı muhtar arkadaşlar devletin yardımını kendisine mal edip, bu sayede vatandaşın gözünü boyamaktadır. Yapılan yardımlar devlet tarafından yapılmakta olup, biz muhtarlar bu yardımlarda sadece köprü vazifesi ile görevlendirilmekteyiz. Toplumun her kesiminden insanlara eşit ve tarafsız bir şekilde devletimizin yardımlarının dağıtılmasında adaletli olmalıyız” dedi. Aksoy ayrıca muhtarlık görevinin kutsallığına dem vurarak, “kendi seçmenine yalan söyleyerek, yapılan yardımları kendisine mal ederek siyaset yapan, oy kazanmaya çalışan muhtarları şiddetle kınıyorum. Çivril halkının menfaatleri doğrultusunda parti ve görüş gözetmeksizin yarımların adaletli bir şekilde dağıtılmasına aracı olunması gerekir, tüm muhtarları adaletli yönetime davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Çarşı Mahallesi’nin Muhtarı Himmet Aksoy önümüzdeki dönem muhtarlığa talip olan tüm muhtar adayı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim dedi.



992 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası