• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

Böyle İnsanlar Kaldı mı? Dedirten Olay

Çivril’de pazarcılık yapan işçi emeklisi 60 yaşındaki Mehmet Yavuz kendisinden alışveriş yapan bir müşterinin unuttuğu içinde bir miktar nakit ve 10 Bin TL tutarında ziynet eşyası olan poşeti sahibine iade etti.
Çivril pazarın da yaşanan olayda pazarcılık yapan Mehmet Yavuz’un tezgâhından alışveriş yaptığı sırada elindeki poşeti tezgâhın altına bırakan Selma Atar alışverişi bittikten sonra poşetini unuttu. Bir süre sonra tezgâhını düzenlemek için serginin ön tarafına geçen Mehmet Yavuz yerdeki poşeti fark ederek içine baktı. Poşetin içinde para ve ziynetleri gören Yavuz hemen Pazar yerindeki Zabıta Karakoluna giderek tutanakla bulduğu poşeti Çivril Belediyesi zabıta amirliğine teslim etti. Poşetin içindeki banka kartından poşetin sahibine ulaşan zabıta ekipleri poşetin Selam Atar’a ait olduğunu tespit etti. Banka kartındaki müşteri numarasından kimlik bilgileri tespit edilen vatandaşa ulaşılarak belediyeye davet edildi.
Yüklü miktarda nakit para ve ziynet eşyası bulunan çanta ve içindeki cüzdanı Selma Atar’a Çivril Belediyesi Yazı işleri Müdürü Hasan Gümüş teslim etti. Kayıp çanta ve cüzdanını teslim alan Selma Atar “Böyle duyarlı insanların da var olduğunu görmek çok güzel. Çok mutlu oldum. Başta çantamı bulan esnaf olmak üzere tüm belediye personeli ve yetkililere teşekkür ederim. Çantamda yaklaşık 10 bin lira değerinde ziynet eşyası ve bir miktar nakit vardı" dedi.
Sergisinin altında ziynet eşyası ve nakit para dolu çanta bularak sahibine teslim eden pazarcı Mehmet Yavuz’da “tezgâhımın altında çantayı bulunca çok şaşırdım. İçinde nakit para döviz ve altın vardı. Daha sonra belediyede görevli arkadaşlarımıza teslim ettim. Bu çantayı alıp gizlemeyi bir an bile düşünmedim. Sahibine ulaştığını görünce mutlu oldum" dedi.



801 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası