• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR’A İKİNCİ YARI MORALİ

İlçemizin Süper Amatör Lig Temsilcisi Yeşil Çivril Belediye Spor ikinci yarı maçları öncesi yönetim ve Belediye Başkanı Hakkı Aslan sporcularla bir araya geldi.
Üç sezondur süper ligde kalıcı olmayı başaran ve giderek üst sıralarda tutunmaya başlayan ilçemizin takımı Yeşil Çivril Belediyespor ikinci yarıya moralli başladı. 23 Ocak Perşembe akşamı antrenmanından sonra akşam yemeği için yöneticiler ve Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’la buluşan takım oyuncuları bir arada sohbet ettiler.
Bu hafta sonu sahasında Tavas Birlikspor’la önemli bir müsabakaya çıkacak olan temsilcimiz için bir moral akşamı düzenleyen yönetime Belediye Başkanımız İbrahim Hakkı Aslan’dan da tam destek geldi. Futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hakkı Aslan “İlk yarıda başarılı maçlar oynadınız ve mücadeleci bir takım olarak sizleri gördüm, ikinci yarıda da aynı başarıyı tekrarlayıp centilmenliği elden bırakmadan mücadele etmenizi istiyorum” dedi. Pazar günkü karşılaşmadan da galibiyet bekliyorum diyen başkan ASLAN, tüm sporculara ve yönetime teşekkür etti ve başarılar diledi. Kulüp Başkanı Mehmet Akbıyık da başkana desteklerinden dolayı teşekkür ederken Pazar günkü maça davet etti.



909 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası