• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

Huzur Toplantıları Devam Ediyor

Çivril İlçe Emniyet Mü-dürlüğü'nün vatandaş-polis ilişkilerinin artırılması, halka verilen hizmetinin daha sağlıklı yürütülmesi ve halkın sorunlarını daha yakından öğrenerek sorunlarına çözüm yollarını üretilmesi amacı ile yürüttüğü "Huzur Toplantıları" devam ediyor.
Her ay Çivril’in farklı mahallerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Çivril İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu ay ki adresi Haydan Mahallesi oldu. Pazartesi gün Haydan Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Ali Duymaz, Toplum Destekli Polis Memuru Mehmet Satılmış, Trafik Denetleme Büro Amiri İbrahim Höke, Belgelendirme Büro Amiri Ümit Sarıkamış, Asayiş Büro Amiri Serkan Selçuk, Pasaport Büro Amiri Sefa Çulha ve polis memurları vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Haydan mahallesi sakinlerinin ve vatandaşlarında ilgi göstererek katıldığı huzur toplantısında, vatandaşların soru ve görüşlerini dinleyen emniyet personeli vatandaşların sorularını yanıtladı. Her ay farklı mahallede yapılan huzur toplantıları ile vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek sorunlara çözüm yolu aranmasının hedeflendiğini dile getiren Polis Merkezi Amiri Ali Duymaz, bu sorunların çözülerek vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması en asil görevleri olduğunu ifade etti.
Sohbet havasında geçen huzur toplantısında vatandaşların sorularını yanıtlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli, karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantıda, Haydan Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinleyerek not aldı. Mahalle sakinleri ve toplantının gerçekleştiği kahvenin sahibi, polis ile vatandaş ilişkilerinin güçlendirilmesi adına toplantıyı düzenleyen Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.



793 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası