• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

ÇEVAK OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Mütevelli Heyet Üyeleri Yeniden Belirlendi.
İstanbul’da faaliyet gösteren Çivrilliler Eğitim Vakfı’nın olağan genel kurulu 26.01.2014 tarih öğleden sonra Merter’deki vakıf merkezinde yapıldı.
Vakıf üyeleriyle bazı Çivrillilerin katıldığı olağan genel kurul başkan Dr. Hüseyin Güngören’in açılış konuşmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından divan heyeti seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Osman Kamer, divan üyeliklerine ise Nuran Güngören ve Alaattin Kameroğlu oy birliğiyle seçildiler.
Daha sonra vakıf faaliyet raporu Dr. Hüseyin Güngören, Kadınlar Kolu faaliyet raporu Melek Kameroğlu ve Denetleme kurulu raporu Yaşar İğdirsel tarafından okunduktan sonra oylamaya geçildi. Oylama sonrası raporlar oy birliğiyle ibra edildi. Tahmini bütçenin okunarak oylanması ve ibra edilmesinden sonra mütevelli yeni dönem mütevelli heyet üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste halinde teklif edilen mütevelli heyet üyeleri oy birliğiyle kabul edildi.
Yeni Dönem Mütevelli Heyet Üyeleri Şu İsimlerden Oluştu:
Başkan: Kadir Kameroğlu
Üyeler:
Osman Kamer, Süleyman Gülcü, Celal Sunar, Rıfat Kemahlı, Selami Özel ve Raziye Eren.
Yedek Üyeler:
Onur Geyik, Onur Köseoğlu, Hüsamettin Kameroğlu ve Hale Kameroğlu.
Olağan genel kurulunun son bölümü olan dilek ve temenniler bölümünde birer konuşma yapan Kadir Kameroğlu ve Zeki Yağlı Çevak ve Çivril ilçesinin gelişimi ve geleceği konusunda fikirlerini paylaştılar.
Genel kurul sonrasında çeşitli ikramlar yapılırken katılımcı Çivrilliler kendi aralırında uzun süre sohbet ettiler.

Haber Foto: Mehmet Çolak



953 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası