• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

EGEBİR 7. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

İstanbul’da faaliyet gösteren 28 Egeli vakıf ve derneğin bir araya gelerek oluşturduğu kısa adı Egebir olan Egeliler Birliği Derneği’nin 7. Olan genel kurulu 19.01.2014 tarih Pazar günü İstanbul- Yeşilyurt Spor Kulübü tesislerinde yapıldı.
Egeli vakıf ve dernek üyeleri, işadamları ve bürokratların katıldığı genel kurul öncesi bir kahvaltı tertiplendi. 350 davetlinin katıldığı kahvaltıda bir araya gelen Egeliler güzel bir Pazar kahvaltısı geçirmenin yanı sıra dostlarıyla uzun süreli sohbet etiller.
CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül de kısa süreliğine kahvaltıya katılarak Egelilerle sohbet ederek kısa bir konuşma yaptı. Mazeretleri nedeniyle kahvaltıya katılamayan İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve MHP İstanbul Belediye Başkan adayı Rasim Acar birer telgraf göndererek davetlilere selamlarını iletti.
Kahvaltı sırasında sahneye çıkan İstanbul Simavlılar Derneği folklor ekibi ve Denizli Pahoy folklor ekibi birer gösteri sunarak katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı.
Kahvaltının ardından aynı tesiste Egebir 7. Olağan genel kurulu yapıldı.
Egebir başkanı Hüseyin Reşit Öz’ün açılış konuşmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Muğlalı Mehmet Eskişar, divan üyeliklerine ise Uşaklı Kamil Çelik ve Cengiz yalçınlar ile Çivrilli Kazım Yeşilyurt seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okunarak ibra edildi. Daha sonra yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Hüseyin Reşit Öz’ün başkanlığındaki tek liste oy birliğiyle kabul edildi. Seçimin ardından söz alan bazı vakıf ve dernek başkanları birer konuşma yaparak yeni dönem konusunda fikir ve tavsiyelerini aktardılar.
Haber Foto: Mehmet Çolak



708 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası