• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP’li Kadınlar Çalışmak İçin Tam Kadro Hazır

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayı olarak Hakkı Aslan’ın belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarını hızlandıran CHP’de bayanlar arı gibi çalışıyor.
Çivril Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Yerel seçimlerde gönüllü olarak çalışabilecek kadınların tanışmaları, dayanışmaları ve seçim süreci çalışma yöntemleri hakkında söyleşmek üzere düzenlenen toplantı CHP İlçe binasında gerçekleşti.
Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan ile CHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yüksel’inde hazır bulunduğu toplantıya CHP Kadın Kollarına mensup yaklaşık 60 kadın katıldı. Toplantıda 2014 yerel seçimlerinde CHP’li kadınlar olarak nasıl bir strateji ile çalışmaları gerektiklerini tartışan CHP’li Kadınlar AK Parti iktidarında kadının ikinci plana atıldığının altını çizerek “AKP iktidarının, kadını eve kapatmaya çalışan zihniyetine, toplumsal yaşamdan uzaklaştırılmasına, kadın bedenine yapılan müdahalelerine, cinsiyetçi diline ve kadın üzerinde egemenlik kuran ve kurmaya çalışan her türlü anlayışına karşı olduğumuza ve tabi ki tüm gücümüzle direndiğimizin yeniden altını çiziyoruz. 2014 yerel seçimlerinde CHP’li tüm kadın belediye meclis adaylarımız ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak üzere yola çıktık” dediler.
Toplantıya katılan CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları yaptıkları konuşmalarda seçimi kazanmak için tüm kadınlardan destek beklediklerini belirterek seçimi kazanmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor dediler.
Konuşmacılar sırayla yaptıkları kısa konuşmalarda kamuoyunda yaygın olan CHP’liler bir araya gelemez imajını yıkmaları gerektiğinin farkında olduklarını ifade ederek “CHP bir araya gelemez. CHP Birlikte hareket edemez imajını yok etmeliyiz. Kendimizi küçümsememeliyiz. Biz bu birlikteliği yaptık yine yapacağız. AKP iktidarına dur demek için çok çalışmamız ve birlikte plan program yapmamız gerekiyor” dediler. Toplantı yapılan konuşmaların ardından sona erdi.



1049 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası