• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

SANAYİ ESNAFININ YÜZÜ GÜLÜYOR

Çivril Belediyesi, Yeşil Çivril Sanayi Sitesinde tahrip olan yollara parke taşı döşüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yürütülen hummalı çalışmalara aralıksız devam ediyor.
İlçenin birçok sokak ve caddesini asfaltlayan ve parke taş döşeyen Çivril Belediyesi 90 gün içerisinde sanayi sitesinin tamamını kilitli parke taşları ile döşeyerek modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacak. Hafta başında başlayan çalışmaları yerinde inceleyen ve sanayi esnafı ile bir araya gelen Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, İlçenin dört bir yanında alt, üst ve yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ilçe genelinde tüm yolları tamamladık. En son Yeşil Çivril Sanayi Sitesinin bloklar arasındaki yolları kaldı. Bu ara yolları da 3 ay içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Amaçlarının Çivril’i her yönüyle modern bir kent haline getirmek olduğunu belirterek, Yeşil Çivril Sanayi Sitesindeki yolların bu güne kadar ihmal edildiğini, esnaflarla yapılan görüşmenin ardından parke taşı ile döşemeye karar verdiklerini kaydetti. Esnafların mağdur edilmemesi için bütün taş ekiplerinin sanayi sitesine çekeceklerini sözlerine ekleyen Aslan “90 gün içersinde sanayi sitesinin içerisinde bulunan tüm yolları parke taşları ile döşemeyi planlıyoruz. Yapılan bu çalışmalar ile sanayi sitemiz de estetik bakımından güzel bir görüntüye sahip olacak.
Esnaf Çalışmalardan Memnun
Sanayi sitesinde başlatılan yol çalışmaları ise sanayi esnafını sevindirdi. Çalışmaları memnuniyetle karşılayan sanayi esnafları, çalışmaların çok güzel olduğunu söylediler. Özellikle sanayi de çukur diye bir şey kalmayacağını dile getiren esnaflar “Biz çalışmalardan memnunuz. Allah razı olsun belediyemizden. Sanayimiz yollar bittikten sonra çok temiz olacak. Çukur diye bir şey kalmayacak. Artık çamur da olmayacak. Teşekkürler Çivril Belediyesi” diye konuştular.



837 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası