• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Şenköy’e Yeni Kurs Binası

Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Şenköy’de her yıl açılan biçki nakış kurs binasının yanına, beceri kazandırma ve mesleki eğitimde kullanılmak üzere yeni bir kurs merkezi yaptıklarını söyledi.
İnsana yapılan yatırımın en karlı yatırım olduğunu, eğitimden zarar gelmeyeceğini vurgulayan Başkan Hakkı Aslan, “en net ve açık şekliyle; insanlara balık vermek yerine balık tutmayı öğretmenin daha yararlı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Çivril Belediyesi olarak Şenköy’e bayanlarımızın ve köylünün kullanabileceği yeni bir kurs merkezi yapıyoruz” dedi.
Evini geçindirmek, aile bütçesine katkıda bulunmak isteyenler için kurs merkezlerinin can simidi görevi üstlendiğinin altını çizen Başkan Hakkı Aslan, “köy ve kasabalarda açılan bu kurslarımız ev hanımlarımızın becerilerini geliştirmede ve ev ekonomilerine katkı sağlamada önemli bir paya sahip Biz geçen yıl sezon sonu kapanış programında gördüğümüz ve yetersiz kaldığına karar verdiğimiz kurs binasının yerine yenisini yapma sözü verdik. Yeni kurs binamızın inşasına hemen başladık. 70 metrekare olarak yapılan ve her türlü ihtiyacın düşünüldüğü tesis yakın zamanda kullanıma açılacak” dedi
Şenköy’de 4 yıldır açılan biçki nakış kursundan bugüne kadar yüzden fazla bayanın istifade ettiği belirtilirken yeni yapılacak bina ile kursa gelen bayan sayısının da artacağı ifade edildi.



834 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası