• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril / Şenköy’de Elma Ağaçlarını Gizlice Kestiler

Şenköy’de bahçelerindeki elma ve şeftali ağaçları kesilen köylüler faillerin yakalanmasını istiyor
Köyde bu tür saldırıların sürekli yaşandığını söyleyen köy muhtarı Erdoğan Duman “köyümüzde her yıl ve neredeyse 20 yıldır bu tür saldırılar oluyor. Kime müracaat ettiysek suçluyu bulamadık” dedi.
Son olarak geçen Pazartesi günü köyden bir vatandaşın bahçesindeki ağaçların kesildiğini belirten muhtar Erdoğan Duman “son olarak geçen hafta pazartesi günü bir arkadaşımızın bahçesindeki 26 ağaç kesilmiş. Bu ağaçlar bizim ekmek kapımız kim neden böyle bir saldırı yapar anlamak zor” dedi. Bahçesinden 26 ağacı kesilen Cafer Bahadır’da daha önce aynı bahçede ağaçlarının kesildiğini belirterek “daha önce bahçemden ağaçlar kesilmişti. Jandarmaya müracaat ettik bulamadılar. 10 yıl sonra tekrar ağaçlarım kesildi. Kimseyle bir dargınlığım, husumetim yok, kim neden ağaçlara zarar verir anlamıyorum” dedi. Köyde bu tür saldırıların çok uzun yıllardır olduğunun altını çizen Bahadır “köyümüzde bu tür saldırılar sürekli oluyor. Zaman zaman bahçelerdeki ağaçlar kesiliyor. Benim daha önce de bahçemdeki ağaçlar kesilmişti. Jandarmaya müracaatlarımızdan bir netice alamıyoruz ve bu saldırılar devam ediyor” dedi. Toplam 426 meyve ağacı bulanan bahçesinin köye 1 kilometre uzaklıkta olduğunu ve 25 ağacının kesildiğini belirten Cafer Bahadır “bahçemde 426 elma ve şeftali ağacı var. Bu ağaçlardan 25 tanesini el testeresi ile kesmişler. Kesilen ağaçlarım 20 yıllık ağaç ve her biri en az 150 kilo meyve veriyor” dedi.
Daha önce bahçesinden ağaç kesilen bazı vatandaşların geceleri nöbet tuttuğunu belirten Cafer Bahadır “daha önce ağaçları kesilen bir arkadaşımız bahçesinde bir ay boyunca yattı. Evine döndüğü günün ertesi ağaçları kesildi bunu yapan normal bir insan olamaz” dedi. Kesilen ağaçların yakmak amaçlı kesilmediğininin altını çizen Muhtar Erdoğan Duman “kesilen ağaçlar bahçede bırakılıyor. Kestikten sonra götürülse yakmak için kesildi diyeceğiz ama götürmüyorlar. Bu tamamen psikopatça yapılmış bir saldırı” dedi.



1013 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası