• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÜMİT ÇELİK: “Çamur at izi kalsın hesabıyla hareket edenler şunu bilsinler”

Yerel bir gazetede hakkımda çıkan asılsız iddialarla ilgili olarak kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yapmam hasıl olmuştur. Çivrilin Sesi Gazetesinin talebi üzerine geçen hafta bir röportaj yapılmıştır. Bütün sorulara içtenlikle çevap verdim, verdiğim cevapların da tamamen arkasındayım. İlçe başkanlığım dönemimde hiç bir Çivril'li kardeşimin alnına leke getirecek, başını yere eğdirecek harekette bulunmadım, Çivril'in menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaptım.
AK PARTİ ÇİVRİL ilçe teşkilatı 15 ocak 2012’de gerçekleştirdiği kongre sonrası pek çok hizmetlerin kazanımlarında emeği olmuştur. Bizim dönemimizde gerçekleşen hizmetlerimizden bazılarını örneklendirecek olursak;
-Çivril Devlet Hastanesi binasının 100 yataklı olarak projelendirilmesi,
-Çevreyolunun hizmete açılması, Kaklık'a kadar bölünmüş yol ihalesinin yapımının sağlanması,
-TMO binasının hizmete girmesi,
-Sosyal Güvenlik Kurumu binasının hizmete girmesi,
-Gıda Tarım Hayvancılık ilçe müdürlüğüne eski DSİ binasının tahsis edilmesi,
-DSİ'ye Menteş Köyünde yeni binasının yatırılması başlıcaları ilçemize kazandırılan hizmetlerdir.
Yönetim kurulum ve bizlerin büyük gayretleriyle bu hizmetleri kazandırması teşkilatımızın ne kadar verimli çalıştığını göstermekte olup 25 kişiyi yönetemedi tezinin yalanını ispatlamaktadır.
Malum kişi herhalde Tarsim eksperi olmak için sagem denilen bir kuruluşun sınavı ile gerçekleştiğini bilmiyor. Mesleki bilgilerim ile girmiş olduğum sınavı başarıyla geçerek bu hakkı kazandm. Ayrıca ilçemize kazandırılacak bir yatırımı eleştirmek veya gelmesini engellemeye yönelik çalışma yapmak Çivril'e yapılacak en büyük ihanettir.
Daha önceki konuşmalarımızda her zaman ifade ettik yine ediyorum; biz partimizde aday adayının çok olmasından büyük memnunluk duyacağız, keşke daha fazla olsaydı ama resmi olarak üç kişi oldu. Genel merkezimiz kiminle daha iyi olacaksa kararını verir, o kişi ile yola devam edilir. Aday adayı arkadaşlarımdan niçin rahatsız olayım, medeni cesaretiyle ortaya çıkmışlardır. Ayrıca bunlar partimin zenginliğidir.
Gürcan Güven için aday olarak bahsedilmesi konusunda 'bunu Gürcan Güven değil ben dedim' diye bunu kabullenmesi de böyle bir haberin doğruluğu ve amacının ne olduğunu doğru ve dürüst habercilik açısından kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Şerefimle ve onurumla severek sürdürdüğüm ilçe başkanlığından aday adaylığım nedeniyle istifa etmemi görevden alınan diye bahsetmesi kendisinin nasıl bir niyette olduğunu göstermektedir, kaldı ki bu habari daha önce İl Başkanımız sayın Avni Örki de yalanlamıştı.
Biz rant peşinde koşanlarla birlikte olmayacağımızı baştan ifade ettik, bu niyette olanlar varsa bizimle aynı çizgide olamayacağını bilsinler istedim. Bunların kimler olduğunu Çivrilli kardeşlaerimin takdirine bırakıyorum. Çamur at izi kalsın hesabıyla hareket edenler şunu bilsinler ki birgün kendileri bu bataklıkda kaybolup gideceklerdir. Aday adaylık süreci devam etmekde olup benim de coşkuyla ve büyük bir hevesle çalışmalarım devam etmektedir. ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM. Hiç bir zaman Çivril'in haysiyetine ve şerefine leke getirmedim bundan sonra da getirmeyeceğim, komuoyu ile paylaşır saygılarımı sunarım.
VETERİNER HEKİM
ÜMİT ÇELİK
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI



1390 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası