• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

%55 İle Geleceğiz

Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan hafta içi Denizli’de katıldığı bir televizyon programında 2014 yerel seçimleri ve Çivril ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Canlı yayınlanan programda başkanlık yaptığı üç dönemde gerçekleştirdiği hizmetler ve 2014 yerel seçimleri ile ilgili olarak bilgiler veren Başkan Aslan “1977 yılı yerel seçimlerinden bugüne kadar girdiğim tüm seçimlerden oylarımı arttırarak çıktım. 2009 seçimlerinde aldığım %53’lük oyun bu seçimlerde %55 olacağını iddia ediyorum” dedi. Çivril’in modern bir şehir olmasına katkı veren eserlerin büyük bir çoğunun kendi başkanlık dönemlerinde yapıldığını belirten Başkan Aslan “bugün Çivril’de gördüğünüz birçok eser benim başkanlığım zamanında yapılmıştır. Bana neler yaptınız diye soranlara Çivril’de yapılan hizmetleri değil Çivril’de ilk defa yapılan hizmetleri anlatıyorum. Örneğin Çivril ilk defa içme suyu şebekesine benim başkanlığım döneminde kavuştu, ilk çim saha benim başkanlık dönemimde yapıldı, bu yıl 19.sunu yaptığımız Elma Festivali benim başkanlığım döneminde yapılmaya başlandı. 1977’den 2013’e kadar üç dönem yaptığım başkanlık sürecinde Çivril’de 30’a yakın hizmeti ilk defa yapmanın gurunu yaşıyorum” dedi.
2009 seçimlerinde aldığı %53’lük oyun %20’sinin MHP, DP gibi sağ partilerden geldiğini söyleyen başkan Aslan “geçen yerel seçimlerde aldığımı %53 oyun %20’si diğer partilerden hatta sağ seçmenlerden geldi. Bana oy verenlerin içinde MHP’li, DP’li hatta Ak Partililer bile vardı. Ben bu dönem o partilerin seçmenlerinin bana daha çok destek vereceğini ve bu seçimlerde oylarımı arttırarak %55 oy alacağıma inanıyorum” dedi.
Soru cevap şeklinde gerçekleşen programda Çivril’in en önemli konusu olan kanalizasyon arıtma tesisi inşaatının da başladığı bilgisini veren Başkan Aslan “atık su arıtma tesisi inşaatımız başladı altı ay içersinde tamamlanacak olan tesisin hizmete girmesiyle Çivril’in alt yapı sorunlarının %90’ı tamamlanmış olacak” dedi.



963 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası