• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’DE VOLEYBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ

Çivril’de 1 ay süren voleybol şöleni tamamlandı. Çivril Belediyesi tarafından organize edilen kurumlar, köyler ve kasabalar arası voleybol turnuvası Kızılcasöğüt-İmam Hatip Lisesi takımının şampiyonluğuyla tamamlandı.
Final karşılaşmasını Çivril Belediyesi ile oynayan ekip setlerde 3-0 galip gelerek turnuvada şampiyonluğa ulaştı. Turnuva boyunca toplam 36 maç yapılırken bu yıl turnuvamıza 17 takım katılarak katılımda da bir rekor kırılmıştır.
Tüm maçların centilmence geçtiği turnuva Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü’ne ait salonunda gerçekleşti. Hemen her karşılaşmada salon seyircilerin büyük ilgisiyle doldu. Birbirinden çekişmeli maçlar tribünlerde heyecan yaşattı.
Turnuva sonunda yapılan kupa şöleninde ilk dört dereceye giren takımlar kupa, madalya ve Çivril Belediyesi tarafından hazırlanan hediyelerini Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN’dan aldı.
Turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden başkan Çivril’de spora ilginin yükselmesi için yapılan bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu belirtirken gerek katılımın yüksek olması ve gerekse salonun seyirciler tarafından dolması spora ilginin göstergesidir dedi. Başkan ASLAN tüm takım oyuncularını tek tek kutladı.

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR
SERASERLİ GENÇLİKSPOR, TOKÇA SPOR, KIZILCASÖĞÜT İLK.- İMAM HATİP L. SPOR, TARIMSPOR, ADD EFSANELER, YAMANLARSPOR, ÇİVRİL AYDEM, ÇİVRİL BELEDİYESPOR, SARILARSPOR, ÇİVRİL A.KAMER M.Y.O., İĞDİR KAYAGÜCÜ, KOÇAKSPOR, ÇITAK EMEKTARSPOR, ÇİVRİL EMNİYETSPOR, EMİRHİSAR İLKOKULU, İLÇE JANDARMA, KERİMAN KAMER TİC.LİSESİ



1004 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası