• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

En Son Kendi Evinin Önünü Yaptı

Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan kanalizasyon yapımından dolayı bozulan yolları tamamladı. Başkan Aslan bu serüveninde kendi asfalt şantiyesini kurarak yol yapımını hızlandırdı.
İbrahim Hakkı Aslan yapımı tamamlanan toplam 117 Km2 yolun yapımında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiğini belirterek, “öncelikle bu zorlu serüvende bizi sabırla bekleyen vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşşekkürü bir borç bilirim. Herkesin bildiği üzere bizden önceki AKP’li belediye başkanı görev sürecinin son aylarında kanalizayon ihalesini yaparak yapım işine başladı. Seçimlerde vatandaşların teveccühünü kazanarak başarılı olduk. Ve yine daha önceki dönemimizde olduğu gibi bizi zor günler bekliyordu. Yazları toz, kışları çamur deryasına dönen Çivril’de vatandaşlar haklı olarak sinirleniyordu. Biz yaptığımız ihale ile yolları yapacaktık ancak yine herkesin bildiği gibi Kamu İhale Kurumu ihaleyi fahiş fiyatla bizim istediğimiz firmaya değil de başka bir firmaya verdi. Biz de halkın parası boşa harcanmasın diye ihaleyi fesh edip kendi asfalt şantiyemizi kurduk. Tabi bu iş biraz zaman aldı ve yol yapımı gecikti. Ancak yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen anlımızın akıyla bugün itibarı ile bozulan tüm yolları yapmanın gururunu taşıyoruz.Biz Çivril’deki yolları yaparken ihtiyaca göre yani önce okul ve cami önlerini, daha sonra ana yolları yaptık. En son benim evimin yolunu yaptık” dedi. Artık Çivril’de yapılmayan yol kalmadı” dedi.
Sana az oy çıkarsa buraya hizmet gelir mi?
Yaptığı köy ziyaretlerinde “sana buradan az oy çıkarsa buraya hizmet gelir mi?” Sorusu üzerine başkan Aslan “hiç farketmez. Bana oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Eğer Müslümansak insanlara adil yaklaşmalıyız” dedi. Daha sonra bir örnekle ne anlatmaya çalıştığının altını çizdi. Aslan “Hz. Ebubekir’e sormuşlar hangi oğlunu daha çok seviyorsun diye, Ebubekir; büyüyünceye kadar küçük olanı, iyi oluncaya kadar hasta olanı, gelinceye kadar askerde olanı demiş” örneği ile vatandaşın aklındaki soruyu yanıtladı.



735 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası