• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KERİMAN KAMER TİCARET MESLEK LİSESİ ALMANYA - ULM’DEKİ FUARA KATILDI.

Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi, mesleki eğitim projeleri olan “İş ve Ticaret Deneyimi Projesi” kapsamında dahil oldukları “Uluslararası Uygulama Şirketleri” (Intenationale Übungsfirmen Ring) sisteminin bu yıl Almanya’nın Ulm kentinde 49. kez düzenlenen Uluslararası Uygulama Şirketleri Fuarı’na (İnternationale Übungsfirmen Messe), ülkemizden ilk kez Turkish Food Çivril Şirketiyle katılmıştır. Okulun, söz konusu fuara katılımına ARISU GIDA DIŞ TİC. A.Ş. maddi olarak destek vermiştir.
Birçok ülkeden katılımcısı bulunan fuara, ülkemizi temsil etmek üzere okulumuzun katılması, sistem yöneticileri ve fuar katılımcıları tarafından övgüyle karşılanmıştır. Fuara katılan, Avrupa’nın çeşitli yerlerindeki okullarda bulunan, Türk öğrencilerin yoğun ilgisi ve desteği görülmüştür. Sistemin ülkemizde de yaygınlaştırılmasının, ülkemizdeki iş ve ticaret eğitimi açısından büyük katkıda bulunacağı Türk öğrenciler tarafından belirtilmiştir.
Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi, bu kapsamda sistemdeki çalışmalarına devam edeceğini ve önümüzdeki yıl 50. kez Almanya’nın Essen şehrinde düzenlenecek olan fuara ilçemizdeki kuruluşlarında desteğiyle katılmak istediklerini belirtti.



678 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası