• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

SÜPER AMATÖR LİG İLK YARI MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

DENİZLİ SÜPER AMATÖR LİG İLK YARISI TAMAMLANDI. İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN ÇİVRİLSPOR 4. SIRADA YER ALDI. 11 MAÇTA 6 GALİBİYET ALARAK İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYEN TEMSİLCİMİZ SAHASINDA HİÇ YENİLGİ ALMADI. BÖYLECE İLK BEŞ HEDEFİNİ İLK YARIDA TUTTURMUŞ OLDU.
Yeşil Çivril Belediyespor ilk yarıyı tamamladı. 25 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı için antrenmanlarına bu hafta başlayacak olan Çivrilspor ilk beş içinde yer almak hedefiyle başladığı ligte 4. Sırada yer buldu. Oldukça çekişmeli ve mücadeleci maçların yaşandığı ligimizde maçtan kopmayan hırsıyla ve takıma kazandırılan gençleriyle söz ettiren Çivrilspor zevkli maçlara imza attı.
İlk yarıda takımımdan memnunum diyen kulüp başkanı Mehmet Akbıyık, Çivrilli yetenekli genç oyuncuları kendini göstermeleri için süper ligte oynamaya ve takımımıza davet ediyoruz dedi. İkinci yarı için Ocak ayında başlayacak transfer döneminde takviye yapabileceklerini vurgulayan Akbıyık, hocamız gerekli sporcu takviyesi için araştırmalarını yapıyor, 2 oyuncu alabiliriz dedi.



719 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası